2026年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2026年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版》

一、选择填空。从以下各题A、B、C、三个选项中选择正确答案。
(
A
)1.
is my ruler and
are Tom's pens.

A.This;those
B.This;that
C.These;that
答案: A
(
C
)2. —How do you like to spend your vacation?
—I'd love to
in the mountains.

A.go swimming
B.go shopping
C.go hiking
答案: C
(
A
)3. —What is your brother Frank like?


A.He's tall, thin and very funny.
B.His favorite activity is reading.
C.He loves his family.
答案: A
(
C
)4. —Why are many students in our school talking about Mr. Green?
—Because he's very
. They can't stop looking at him.

A.clever
B.funny
C.handsome
答案: C
(
C
)5. —
, Tony.
—Thanks. You, too.

A.Good morning
B.Nice to meet you
C.Have a good day
答案: C
二、阅读下面短文,从方框内的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
A. a lot of
B. different hobbies
C. in the playground
D. on my father's knee
E. playing football
This is my family photo. You can see a little boy. He is
D
. Who's he? He's my brother,Jeff. He likes doing many things. He plays the guitar well. He likes Chinese chess too. But he likes
E
best. He thinks it's fun. He often plays with his friends
C
after school. I like reading very much. I have
A
books. I read books every night. We have
B
, but we love each other and help each other.
答案: D; E; C; A; B
三、用所给词的适当形式填空。
1. Mike usually goes
hiking
with his father on weekends. Sometimes he also
hikes
with his friends. (hike)
2. My grandparents have four
grandchildren
. They say each of us is their favorite
grandchild
. (grandchild)
3. These are my
cousins
. My
cousins'
rooms are not very tidy. (cousin)
4. I have many
story
books. My mom always reads
stories
to me at night. (story)
5. Jane likes
playing/to play
ping-pong. He often
plays
on weekends. (play)
答案:
1. hiking; hikes
2. grandchildren; grandchild
3. cousins; cousins'
4. story; stories
5. playing/to play; plays
四、阅读短文,根据短文内容选择正确答案。
Mr. Knott is a teacher. He teaches in a big school in London. Because he lives a long way from the school with his wife,he is usually really tired(劳累的)when he gets home. At nine o'clock one evening,when he is in bed,the telephone rings,so he answers the phone.
"Hello! Who's that?"
"Watt," a man says.
"What's your name,please?" asks Mr. Knott.
"Watt's my name,"the man answers.
"Yes. I ask you what your name is," Mr. Knott says.
"I told you. Watt's my name," says the man."Are you Jack Smith?"
"No, I'm Knott,"says Mr. Knott.
"But what's your name?"the man says.
Mr. Knott and Mr. Watt put their telephones down and think,"What a foolish man!"
(
C
)1. Mr. Knott is usually tired in the evening because
.
A. he is a teacher in a big school
B. he works very hard in a school
C. he lives a long way from the school
(
A
)2. Mr. Watt wants to speak to
.
A. Jack Smith
B. Mr. Knott
C. Mrs Knott
(
C
)3. "Watt's my name" means
.
A. What's my name
B. Are you asking my name
C. My name is Watt
(
C
)4. Mr. Knott doesn't understand what Mr. Watt says because
.
A. he has bad ears
B. Mr. Watt doesn't speak loudly
C. "Watt" is pronounced(发音)the same as "what"
(
B
)5. What does "foolish" mean in the last paragraph?
A.担心的.
B.愚蠢的.
C.困惑的.
答案: C; A; C; C; B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭