第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
五、短文填空。从下面方框中选出恰当的词并使用其适当形式填空,使短文意思正确、通顺(每词限用一次)。
also count else flower has in kind many on plant rabbit they
Fu Xing's grandparents
Fu Xing's grandpa
The farm is so beautiful!
also count else flower has in kind many on plant rabbit they
Fu Xing's grandparents
have
a nice yard. In it,there are many kinds
of animals. How many animals can we see? We can see one dog,one goose,five chickens,three ducks,and twelve rabbits
. Oh,there is one cat on
the roof(屋顶). But the cat isn't Fu Xing's grandpa's. The cat is someone else's
.Fu Xing's grandpa
plants
some green vegetables,flowers,and trees too. He has two apple trees. There are many apples on them
and the apples are red. Fu Xing and his parents take turns to count/counting
the apples. They find(发现) there are 26 apples on the trees. Fu Xing's grandpa also
has many tomato plants,carrot plants,and flowers. We can see thirty red and yellow flowers on the farm. There is much
grass on the farm and it's so green.The farm is so beautiful!
答案:
have; kinds; rabbits; on; else's; plants; them; to count/counting; also; much
六、任务型阅读。根据短文内容,按要求回答问题。
Hello,everyone! I'm Meimei. Today I'm in Mr Gao's yard. Come and take a look! The yard is big. There are many plants. Look! What are these? They are tomato plants. I can see one,two,three,four... fifteen tomatoes on the plants. But there are two on the ground (地面). I think they fell from(从…落下) the plant. Haha,they are red. I see Mr Gao cleans them at once(立刻). What are these? Are they carrot plants? No,they are potato plants,but I can't find any potatoes. Where are they now? Oh,I see. They are under the ground. Look there! I see many kinds of animals,too. They are eating now. They are rabbits. Eight rabbits are white and four are black. There is only one brown rabbit. Are those ducks? Yes,they are. Six are swimming in the pool(池塘) and four of them are walking on the grass.
I feed(喂) many animals and help Mr Gao clean his yard. I like going to Mr Gao's yard and my parents take me there every month. They are good friends.
1. How many tomatoes can Meimei see on Mr Gao's yard?
2. Can Meimei see any potatoes in the yard?
3. What color are the rabbits?
4. What are the ducks doing?
They are
5. What can we know about the yard from the article(文章)?
We can know the yard is big,
Hello,everyone! I'm Meimei. Today I'm in Mr Gao's yard. Come and take a look! The yard is big. There are many plants. Look! What are these? They are tomato plants. I can see one,two,three,four... fifteen tomatoes on the plants. But there are two on the ground (地面). I think they fell from(从…落下) the plant. Haha,they are red. I see Mr Gao cleans them at once(立刻). What are these? Are they carrot plants? No,they are potato plants,but I can't find any potatoes. Where are they now? Oh,I see. They are under the ground. Look there! I see many kinds of animals,too. They are eating now. They are rabbits. Eight rabbits are white and four are black. There is only one brown rabbit. Are those ducks? Yes,they are. Six are swimming in the pool(池塘) and four of them are walking on the grass.
I feed(喂) many animals and help Mr Gao clean his yard. I like going to Mr Gao's yard and my parents take me there every month. They are good friends.
1. How many tomatoes can Meimei see on Mr Gao's yard?
Seventeen/17 (tomatoes).
2. Can Meimei see any potatoes in the yard?
No,she can't.
3. What color are the rabbits?
They are white,black and brown.
4. What are the ducks doing?
They are
swimming
and walking
.5. What can we know about the yard from the article(文章)?
We can know the yard is big,
clean/tidy
and fun/interesting
.
答案:
1. Seventeen/17 (tomatoes).
2. No, she can't.
3. They are white, black and brown.
4. swimming; walking
5. clean/tidy; fun/interesting
2. No, she can't.
3. They are white, black and brown.
4. swimming; walking
5. clean/tidy; fun/interesting
查看更多完整答案,请扫码查看