2025年春如金卷课时作业本九年级英语全一册沪教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年春如金卷课时作业本九年级英语全一册沪教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年春如金卷课时作业本九年级英语全一册沪教版》

Ⅰ. 模仿朗读(4 分)
听以下短文一遍,给你 50 秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在 40 秒钟内朗读短文,当听到要求“停止录音”的信号时,停止朗读。
Mo Yan is one of the most popular writers in China today. He was born in Gaomi, Shandong Province in 1955. There are six people in his family. As a child, he went to the primary school in his village, and for some reason, he left school and worked on a farm. In 1976, he joined the army and worked for it. Five years later, he started writing and finished his first novel. Mo Yan won the Nobel Prize in Literature in 2012, and he is the first Chinese who lives and works in China to win the prize.
答案: 【解析】:
这是一道英语朗读题目,并非传统意义上的数学、物理等理科题目或者语文、英语等文科题目中的知识点考查题。它主要考查的是学生的英语发音、语调、流利度以及语音模仿能力。对于这类题目,解题的关键在于仔细听原文,注意语音、语调、重音和停顿,然后尽量准确地模仿朗读。
由于这是朗读题,没有具体的计算步骤或者知识点应用过程,因此无法像理科题目那样展示详细的解题步骤。在答题时,学生需要按照题目要求,先听原文,然后准备并模仿朗读。
【答案】:
(此题为朗读题,无具体答案文本,答案应为学生的朗读录音。)
朗读内容:Mo Yan is one of the most popular writers in China today. He was born in Gaomi, Shandong Province in 1955. There are six people in his family. As a child, he went to the primary school in his village, and for some reason, he left school and worked on a farm. In 1976, he joined the army and worked for it. Five years later, he started writing and finished his first novel. Mo Yan won the Nobel Prize in Literature in 2012, and he is the first Chinese who lives and works in China to win the prize.
1. What time is the Sunday lunch?
(at 12:30 / at 1:00 / at 1:30)
at 1:30

2. What do we know about David?
(a customer / a manager / a waiter)
a customer
答案: 1. It's at 1:30.
2. He is a customer.
3. Where is Jack going?
(to the park / to the library / to the city)
To the library. / He is going to the library.

4. What is Sally probably going to do?
(to meet a friend / to eat something / to return some books)
To eat something. / She is probably going to eat something.
答案: 3. To the library. / He is going to the library.
4. To eat something. / She is probably going to eat something.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭