Ⅰ. 模仿朗读(4分)
听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在40秒钟内朗读短文,当听到要求“停止录音”的信号时,停止朗读。
Mark Twain is a famous American writer. He wrote many famous novels. Mark Twain was born in the countryside in Florida in 1835. He moved to the city with his family when he was 4 years old. At the age of 12, his father died. He began to do different jobs to make a living. The Adventures of Tom Sawyer is one of his most famous novels. He wasn't a born writer. His writing ability came from his personal experiences.
听以下短文一遍,给你50秒钟的时间准备,然后模仿朗读。当听到“开始录音”的信号后,立即在40秒钟内朗读短文,当听到要求“停止录音”的信号时,停止朗读。
Mark Twain is a famous American writer. He wrote many famous novels. Mark Twain was born in the countryside in Florida in 1835. He moved to the city with his family when he was 4 years old. At the age of 12, his father died. He began to do different jobs to make a living. The Adventures of Tom Sawyer is one of his most famous novels. He wasn't a born writer. His writing ability came from his personal experiences.
答案:
【解析】:
这是一道英语朗读题目,主要考查学生的英语发音、语调以及模仿能力。由于这是模仿朗读,所以不需要对短文内容进行深入理解或分析,但需要熟悉短文内容,以便在听到信号后能够流畅地朗读出来。准备阶段,应先阅读短文,注意单词的发音、句子的语调以及连读、重读等语音现象。
【答案】:
(此处为朗读内容,实际答题时无需写出,但按照要求,应模拟朗读过程)
"Mark Twain is a famous American writer. He wrote many famous novels. Mark Twain was born in the countryside in Florida in 1835. He moved to the city with his family when he was 4 years old. At the age of 12, his father died. He began to do different jobs to make a living. The Adventures of Tom Sawyer is one of his most famous novels. He wasn't a born writer. His writing ability came from his personal experiences."
(在实际考试中,以上内容应朗读出来,注意发音、语调等)
这是一道英语朗读题目,主要考查学生的英语发音、语调以及模仿能力。由于这是模仿朗读,所以不需要对短文内容进行深入理解或分析,但需要熟悉短文内容,以便在听到信号后能够流畅地朗读出来。准备阶段,应先阅读短文,注意单词的发音、句子的语调以及连读、重读等语音现象。
【答案】:
(此处为朗读内容,实际答题时无需写出,但按照要求,应模拟朗读过程)
"Mark Twain is a famous American writer. He wrote many famous novels. Mark Twain was born in the countryside in Florida in 1835. He moved to the city with his family when he was 4 years old. At the age of 12, his father died. He began to do different jobs to make a living. The Adventures of Tom Sawyer is one of his most famous novels. He wasn't a born writer. His writing ability came from his personal experiences."
(在实际考试中,以上内容应朗读出来,注意发音、语调等)
1. Who teaches Julia to draw?
(her father / her teacher / her mother)
2. What does Julia think of drawing?
(relaxing / interesting / exciting)
(her father / her teacher / her mother)
Her mother.
2. What does Julia think of drawing?
(relaxing / interesting / exciting)
Interesting.
答案:
1. Her mother. / Her mother teaches her.
2. Interesting. / She thinks drawing is interesting.
2. Interesting. / She thinks drawing is interesting.
3. What kind of noodles does Mary's father like best?
(chicken noodles / tomato noodles / beef noodles)
4. What will Tom probably do on Father's Day?
(take a photo / write a letter / take a walk)
(chicken noodles / tomato noodles / beef noodles)
Beef noodles. / He likes beef noodles best.
4. What will Tom probably do on Father's Day?
(take a photo / write a letter / take a walk)
Write a letter. / He will write a letter to his father.
答案:
3. Beef noodles. / He likes beef noodles best.
4. Write a letter. / He will write a letter to his father.
4. Write a letter. / He will write a letter to his father.
查看更多完整答案,请扫码查看