七、根据问句选择正确的应答语。
(
(
(
(
(
A. I’d like some rice and fish.
B. She often does her homework.
C. She is kind.
D. No, she doesn’t.
E. Yes, he is.
(
B
) 1. What does she do on Sundays?(
C
) 2. What’s your music teacher like?(
E
) 3. Is he friendly?(
A
) 4. What would you like to eat?(
D
) 5. Does she watch TV on weekends?A. I’d like some rice and fish.
B. She often does her homework.
C. She is kind.
D. No, she doesn’t.
E. Yes, he is.
答案:
1.B 2.C 3.E 4.A 5.D
八、选择合适的句子,补全对话。
Amy: Hi, Tina. 1._______
Tina: I often have an art class for an hour.
Amy: Who is your art teacher?
Tina: 2._______
Amy: 3._______
Tina: She is young and kind. We all like her.
Amy: 4._______
Tina: Rice and tomatoes.
Amy: 5._______ They are delicious.
Tina: That’s great.
A.What do you eat on Fridays?
B.Miss Zhao.
C.Me too.
D.What do you do on Friday afternoon?
E.What is your art teacher like?
Amy: Hi, Tina. 1._______
Tina: I often have an art class for an hour.
Amy: Who is your art teacher?
Tina: 2._______
Amy: 3._______
Tina: She is young and kind. We all like her.
Amy: 4._______
Tina: Rice and tomatoes.
Amy: 5._______ They are delicious.
Tina: That’s great.
A.What do you eat on Fridays?
B.Miss Zhao.
C.Me too.
D.What do you do on Friday afternoon?
E.What is your art teacher like?
答案:
1.D 2.B 3.E 4.A 5.C
九、任务型阅读。
My name is Mike. I am from England. But I am in China now. Today is Friday. We have Chinese, English and music on Friday morning. I like music. Our music teacher is Mr Li. He is tall and funny. We all like him. We have lunch at school. We have salad, fish and rice for lunch on Friday. My favourite food is fish. It’s delicious. But I don’t like salad. I often play football with my friends after school. What about you?
任务一: 阅读短文,判断下列句子的正( T )误( F )。
(
(
(
(
(
任务二: 阅读短文,回答下列问题。
1. What’s Mike’s music teacher like?
2. What’s Mike’s favourite food? And why?
My name is Mike. I am from England. But I am in China now. Today is Friday. We have Chinese, English and music on Friday morning. I like music. Our music teacher is Mr Li. He is tall and funny. We all like him. We have lunch at school. We have salad, fish and rice for lunch on Friday. My favourite food is fish. It’s delicious. But I don’t like salad. I often play football with my friends after school. What about you?
任务一: 阅读短文,判断下列句子的正( T )误( F )。
(
F
) 1. Mike is in England now.(
T
) 2. It is Friday today.(
T
) 3. Mike has Chinese, English and music on Friday morning.(
F
) 4. Mike has lunch at home.(
F
) 5. Mike often plays football after class.任务二: 阅读短文,回答下列问题。
1. What’s Mike’s music teacher like?
2. What’s Mike’s favourite food? And why?
1.He is tall and funny. 2.His favourite food is fish. Because it’s delicious.
答案:
任务一:1.F 2.T 3.T 4.F 5.F
任务二:1.He is tall and funny.
2.His favourite food is fish. Because it’s delicious.
任务二:1.He is tall and funny.
2.His favourite food is fish. Because it’s delicious.
查看更多完整答案,请扫码查看