第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
五、从方框中选择合适的句子,补全对话。(有多余选项)
Li Xin: Hi, Lily! Welcome to my home. 1.
Lily: Thanks! It's a nice house.
Li Xin: Thank you. 2.
Lily: Wow! It is so big.
Li Xin: Look! 3.
Lily: Great! Oh, there is a toy bear on the bed.
Li Xin: Yes. My father buys it for me. 4.
Lily: What's behind the table?
Li Xin: There is a toy box. 5.
A. It's lovely and soft.
B. Let me show you my bedroom.
C. Come in, please.
D. There are some dolls in it.
E. There's a garden in front of the house.
F. There are two pictures on the wall.
Li Xin: Hi, Lily! Welcome to my home. 1.
C
Lily: Thanks! It's a nice house.
Li Xin: Thank you. 2.
B
This way, please.Lily: Wow! It is so big.
Li Xin: Look! 3.
F
I draw them by myself.Lily: Great! Oh, there is a toy bear on the bed.
Li Xin: Yes. My father buys it for me. 4.
A
Lily: What's behind the table?
Li Xin: There is a toy box. 5.
D
Let's play with them together!A. It's lovely and soft.
B. Let me show you my bedroom.
C. Come in, please.
D. There are some dolls in it.
E. There's a garden in front of the house.
F. There are two pictures on the wall.
答案:
1. C 2. B 3. F 4. A 5. D
六、阅读短文,完成下列各题。
Hi, I'm Pipi. I have my own bedroom now. It is not big but it's very lovely.
I have a big window. Through the window, bright(明亮的) sunlight can shine into (照进) my room in the morning. In my bedroom, there is a desk near the window. There is a lamp and a toy bear on the desk. There's a bookshelf. There are many books on it. I like to read books in my bedroom. Beside the bookshelf, there is a big wardrobe (衣柜). There are many clothes in the wardrobe. I can wear different(不同的) clothes every day! I also have a big and soft bed. My bedroom is sweet. Every day when I open my eyes, I feel very happy. How about you? Do you like your bedroom?
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(二)阅读短文,选择正确答案。
Which one is Pipi's bedroom?

A:
B:
Hi, I'm Pipi. I have my own bedroom now. It is not big but it's very lovely.
I have a big window. Through the window, bright(明亮的) sunlight can shine into (照进) my room in the morning. In my bedroom, there is a desk near the window. There is a lamp and a toy bear on the desk. There's a bookshelf. There are many books on it. I like to read books in my bedroom. Beside the bookshelf, there is a big wardrobe (衣柜). There are many clothes in the wardrobe. I can wear different(不同的) clothes every day! I also have a big and soft bed. My bedroom is sweet. Every day when I open my eyes, I feel very happy. How about you? Do you like your bedroom?
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
T
)1. Sunlight comes into Pipi's bedroom in the morning.(
F
)2. There is a sofa and a bookshelf behind Pipi's desk.(
T
)3. Pipi can wear the clothes she likes every day.(
T
)4. Pipi likes her bedroom very much.(二)阅读短文,选择正确答案。
Which one is Pipi's bedroom?
A
A:
B:
答案:
(一)1. T 2. F 3. T 4. T (二)A
查看更多完整答案,请扫码查看