第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
五、阅读短文,完成下列各题。
Jiangsu Yancheng Wetlands & Rare Birds National Natural Reserve (江苏盐城湿地珍禽国家级自然保护区) is a wonderful place in China. It's located in (位于) Yancheng City, Jiangsu Province (省). It is very big! It has a lot of wetlands by the sea.
Do you know what a red-crowned crane looks like? It's a beautiful bird with a red hat on its head. These cranes love to spend (度过) the winter in Yancheng. In fact, Yancheng is one of their favourite winter homes, and lots of them come here every year.
Red-crowned cranes aren't the only birds here. There are also other rare and pretty birds, like white-headed cranes and white cranes. People are working hard to take care of this special place. They want to keep it clean and safe for all the animals. When you visit it, you can learn a lot about these amazing animals and nature.
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
(二)阅读短文,圈出最适合本文的标题。
A. The reserve and its inhabitants (栖息动物)
B. The crane family
C. How to protect the reserve?
(三)阅读短文,回答以下问题。
1. Does the red-crowned crane have a black hat?
2. What animals live in the reserve?
3. What can people do to protect the animals there?
Jiangsu Yancheng Wetlands & Rare Birds National Natural Reserve (江苏盐城湿地珍禽国家级自然保护区) is a wonderful place in China. It's located in (位于) Yancheng City, Jiangsu Province (省). It is very big! It has a lot of wetlands by the sea.
Do you know what a red-crowned crane looks like? It's a beautiful bird with a red hat on its head. These cranes love to spend (度过) the winter in Yancheng. In fact, Yancheng is one of their favourite winter homes, and lots of them come here every year.
Red-crowned cranes aren't the only birds here. There are also other rare and pretty birds, like white-headed cranes and white cranes. People are working hard to take care of this special place. They want to keep it clean and safe for all the animals. When you visit it, you can learn a lot about these amazing animals and nature.
(一)阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。
(
F
)1. The underlined word "It" refers to (指代) Yancheng City.(
F
)2. The reserve is far (远) from the sea.(
T
)3. Red-crowned cranes have more than one winter home.(
F
)4. Red-crowned cranes are the only birds here in the reserve.(
F
)5. People there protect the reserve because they want more visitors to come.(二)阅读短文,圈出最适合本文的标题。
A. The reserve and its inhabitants (栖息动物)
B. The crane family
C. How to protect the reserve?
(三)阅读短文,回答以下问题。
1. Does the red-crowned crane have a black hat?
No,it doesn't.
2. What animals live in the reserve?
Red-crowned cranes and other rare birds.
3. What can people do to protect the animals there?
They can work hard to keep the reserve clean and safe.
答案:
(一)1.F 2.F 3.T 4.F 5.F (二)A (三)1. No,it doesn't. 2. 示例:Red-crowned cranes and other rare birds. 3. 示例:They can work hard to keep the reserve clean and safe.
六、Nancy 正在介绍她的宠物猫。请你根据图片提示,帮助她完成介绍。要求:语句通顺、语法正确、不少于5句话。

My animal friend is a pet cat. Its name is Coco.
My animal friend is a pet cat. Its name is Coco.
It is white. It has big eyes and a long tail. The tail is soft and furry,and it is very beautiful. Coco can do many things. It can climb trees. And it can run and jump in the garden. I usually play with it after school.
答案:
示例:My animal friend is a pet cat. Its name is Coco. It is white. It has big eyes and a long tail. The tail is soft and furry,and it is very beautiful. Coco can do many things. It can climb trees. And it can run and jump in the garden. I usually play with it after school.
查看更多完整答案,请扫码查看