2025年夺冠课课练七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠课课练七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年夺冠课课练七年级英语上册译林版》

7. —Can you please tell me something about life in the future?
—Oh, maybe in the future, robots will
A
people.
A.care for
B.take care
C.care about
D.take care about
答案: A
8. My father often ______ newspapers while having breakfast, and his dog often sits and ______ the newspapers with him.
B

A.watches; reads
B.reads; reads
C.watches; watches
D.reads; watches
答案: B
Ⅲ.根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 他经常从图书馆借各种各样有关地理方面的书。
He often borrows different kinds of books about Geography from the library.

2. 顶楼的图书馆和一楼的不一样,里面有数以千计的杂志。
The library on the top floor is different from the one on the first floor,with thousands of magazines in it.

3. 今天的报纸上有什么特别的事吗?
Is there anything special in today's newspaper?

4. 我们的老师很特别,他们总是很关心我们的学习和生活。
Our teachers
are very special
and they always
care about our study and life
.
5. 这个阅览室现在没人。事实上,每天晚上都挤满学生。
There is nobody
in the reading room now.
In fact
, it is
full of students
every night.
答案: 1. He often borrows different kinds of books about Geography from the library. 2. The library on the top floor is different from the one on the first floor,with thousands of magazines in it. 3. Is there anything special in today's newspaper? 4. are very special; care about our study and life 5. There is nobody; In fact; full of students
1. What do the students in Grade 9 do on the farm?
a. grow carrots and potatoes
b. teach the students in Grade 7 to do farm work
c. grow tomatoes and beans
d. teach the students in Grade 7 to take photos
A. a, b
B. b, c
C. a, d
D. c, d
B

2. From the passage, we know ______.
A. teachers watch and record the plants' information
B. students can take vegetables home for lunch
C. there are 21 areas to plant vegetables on the farm
D. students go to the smart green house to plant vegetables
C

3. From the passage, what can we infer about the writer?
A. He/She is good at drawing pictures.
B. He/She wants to be a teacher.
C. He/She has many good friends.
D. He/She likes the school farm.
D

4. Which is the right structure of the passage?
(①= Paragraph 1 ②= Paragraph 2 ...)

A

5. Why does the writer write this passage?
A. To tell us how to work as a farmer.
B. To talk about their favourite vegetables.
C. To tell us about their school farm.
D. To talk about what their teachers do on the farm.
C
答案: 1.B 2.C 3.D 4.A 5.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭