第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
6. The music you're listening to sounds ______. It ______ one of the hottest ones.
A.good; sounds
B.good; sounds like
C.well; sounds
D.well; sounds like
B
A.good; sounds
B.good; sounds like
C.well; sounds
D.well; sounds like
答案:
B
7. —How much did you
—Not much. It cost me only 200 yuan.
A.pay
B.cost
C.take
D.spend
D
on this new coat?—Not much. It cost me only 200 yuan.
A.pay
B.cost
C.take
D.spend
答案:
D
8. —I haven't heard of ______ news about my sister since she studied abroad.
—Don't worry too much. No news ______ good news.
A.a; are
B.a piece; are
C.a piece of; is
D.a; is
—Don't worry too much. No news ______ good news.
C
A.a; are
B.a piece; are
C.a piece of; is
D.a; is
答案:
【解析】:本题主要考查的是冠词和主谓一致的用法。首先,"news"是一个不可数名词,表示“消息”或“新闻”,因此它前面不能使用不定冠词"a"来修饰,所以选项A和D可以排除。其次,当我们想要表达一条消息时,我们通常使用"a piece of news"这样的结构。在句子"I haven't heard of ______ news about my sister since she studied abroad."中,需要用到"a piece of"来修饰"news",表示“我自从我妹妹出国以来,没有听到关于她的任何消息”。接着,在句子"No news ______ good news."中,主语"no news"是单数形式,因此谓语动词应该用第三人称单数形式"is",表示“没有消息就是好消息”。
【答案】:C
【答案】:C
Ⅲ. 根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 这个工人花了一整天时间做了一个完美的箱子。
2. 我们学校体育馆每周都举办几场激动人心的球类比赛。
3. 这些布告栏里的明星学生和老师是每个人的行为榜样。
4. 这个绘画能手的艺术品让人们更多地了解自然的美。
The
5. 你真的不能轻易相信别人,因为他们所说的有时不是真的。
You can't
1. 这个工人花了一整天时间做了一个完美的箱子。
The worker spends the whole day making a perfect box.
2. 我们学校体育馆每周都举办几场激动人心的球类比赛。
Some exciting ball games take place in our school gym every week.
3. 这些布告栏里的明星学生和老师是每个人的行为榜样。
The star students and teachers on these noticeboards are role models for everyone.
4. 这个绘画能手的艺术品让人们更多地了解自然的美。
The
art works
of the master of painting make people learn more about
the beauty of nature.5. 你真的不能轻易相信别人,因为他们所说的有时不是真的。
You can't
really trust others easily
because what they say is not true
sometimes.
答案:
1. The worker spends the whole day making a perfect box. 2. Some exciting ball games take place in our school gym every week. 3. The star students and teachers on these noticeboards are role models for everyone. 4. art works; learn more about 5. really trust others easily; is not true
1. How many kinds of bamboos can we use to make things?
2. Where is Green School?
3. All the classrooms don't have ______.
4. The underlined word "their" in Paragraph 3 refers to "______".
5. What's the best title for the passage?
A
2. Where is Green School?
C
3. All the classrooms don't have ______.
D
4. The underlined word "their" in Paragraph 3 refers to "______".
C
5. What's the best title for the passage?
C
答案:
1.A 2.C 3.D 4.C 5.C
查看更多完整答案,请扫码查看