第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
6. Tomorrow is Lucy's birthday. I ______ a present ______ her.
A.want to buy; for
B.wants to buy; to
C.wants buy; for
D.want to buy; to
A
A.want to buy; for
B.wants to buy; to
C.wants buy; for
D.want to buy; to
答案:
A
7. —Please ______ the tree.
—Oh, I can ______ some apples on it.
A.look; see
B.see; look
C.see; look at
D.look at; see
—Oh, I can ______ some apples on it.
D
A.look; see
B.see; look
C.see; look at
D.look at; see
答案:
D
8. The little kid often ______ the toy but doesn't know how to put it back.
A.comes apart
B.tells apart
C.takes apart
D.talks apart
C
A.comes apart
B.tells apart
C.takes apart
D.talks apart
答案:
C
Ⅲ. 根据所给的汉语意思,完成下列句子
1. 那家博物馆很大,在那里我可以买到各种书籍。
2. 我们可以上网找到修这台电脑的其他方法吗?
3. 科学家总是充满无穷无尽的有趣的想法。
4. 我们可以读说明书来了解这台机器是如何工作的。
We can
5. Daniel 电脑操作熟练,所以他经常上网找问题的答案。
Daniel
1. 那家博物馆很大,在那里我可以买到各种书籍。
The museum is very big and I can buy all kinds of books there.
2. 我们可以上网找到修这台电脑的其他方法吗?
Can we go on the internet to find other ways to fix this computer?
3. 科学家总是充满无穷无尽的有趣的想法。
Scientists are always full of endless fun ideas.
4. 我们可以读说明书来了解这台机器是如何工作的。
We can
learn how this machine works
by reading the instructions.5. Daniel 电脑操作熟练,所以他经常上网找问题的答案。
Daniel
is good with computers
, so he often goes on the internet to find answers to questions
.
答案:
1. The museum is very big and I can buy all kinds of books there. 2. Can we go on the internet to find other ways to fix this computer? 3. Scientists are always full of endless fun ideas. 4. learn how this machine works 5. is good with computers; goes on the internet to find answers to questions
1. What do we know about Alisa?
2. How many reasons for travelling does Alisa talk about?
3. What does Alisa talk about in Paragraph 4?
4. Why does Alisa want to make vlogs?
5. What is the passage mainly about?
C
2. How many reasons for travelling does Alisa talk about?
B
3. What does Alisa talk about in Paragraph 4?
B
4. Why does Alisa want to make vlogs?
B
5. What is the passage mainly about?
D
答案:
1. C 2. B 3. B 4. B 5. D
查看更多完整答案,请扫码查看