第60页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
(
A. Under the coffee table.
B. Behind the fridge.
C. On the sofa.
D. On Mom's bed.
(
A. Some seafood.
B. Dad's socks.
C. Dad's pens.
D. Mimi's food.
(
A. When he sees a cat.
B. When he smells strangers.
C. When he walks outside.
D. When he hears a doorbell ring on TV.
(
A. Mimi is braver than the dog.
B. The dog will probably not eat Dad's socks or pens.
C. Piggy often takes the dog's toys away.
D. There is a doorbell in the house.
(
A. He likes playing with the cat.
B. Piggy is his best friend.
C. He has a cold and wet nose.
D. He likes to sleep on the floor.
B
)1. Where does the dog put his toys?A. Under the coffee table.
B. Behind the fridge.
C. On the sofa.
D. On Mom's bed.
(
A
)2. What can make the dog die?A. Some seafood.
B. Dad's socks.
C. Dad's pens.
D. Mimi's food.
(
D
)3. When does the dog usually bark?A. When he sees a cat.
B. When he smells strangers.
C. When he walks outside.
D. When he hears a doorbell ring on TV.
(
B
)4. Which of the following is true?A. Mimi is braver than the dog.
B. The dog will probably not eat Dad's socks or pens.
C. Piggy often takes the dog's toys away.
D. There is a doorbell in the house.
(
C
)5. What can we learn about the dog from the passage?A. He likes playing with the cat.
B. Piggy is his best friend.
C. He has a cold and wet nose.
D. He likes to sleep on the floor.
答案:
1.B 细节理解题。根据“Remember not to put my toys behind the fridge.”可知,小狗的玩具藏在冰箱后面。
2.A 细节理解题。根据“Never eat fish and other seafood,or I will die.”可知,如果吃了鱼或其他海鲜,小狗会死。
3.D 根据 We don't have a doorbell.I will bark when I hear one ring on TV.可知听见电视上有门铃声的时候会叫。
4.B 根据 I will not eat Dad's socks or pens.可知,这条狗可能不会吃爸爸的袜子和钢笔。
5.C 细节理解题。根据“I will not wake Mom up by touching her with my cold and wet nose.”可知,小狗的鼻子又冷又湿。
2.A 细节理解题。根据“Never eat fish and other seafood,or I will die.”可知,如果吃了鱼或其他海鲜,小狗会死。
3.D 根据 We don't have a doorbell.I will bark when I hear one ring on TV.可知听见电视上有门铃声的时候会叫。
4.B 根据 I will not eat Dad's socks or pens.可知,这条狗可能不会吃爸爸的袜子和钢笔。
5.C 细节理解题。根据“I will not wake Mom up by touching her with my cold and wet nose.”可知,小狗的鼻子又冷又湿。
查看更多完整答案,请扫码查看