第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
(
A.everything
B.nothing
C.anything
D.something
D
)1. Learning is a life-long journey, for it brings us ______ new every day.A.everything
B.nothing
C.anything
D.something
答案:
D 考查复合不定代词辨析。句意:学习是终生的旅行,因为它每天给我们带来新的事物。everything 每一件事;nothing 没有什么;anything 任何事情,一般用于否定句或疑问句中;something 某事,一些事。根据句意,D 项合适。
(
A.somebody
B.anybody
C.nobody
D.everybody
B
)2. There isn't _____ in the classroom. All the students are having a PE lesson in the playground.A.somebody
B.anybody
C.nobody
D.everybody
答案:
B 考查复合不定代词辨析。句意:没有人在教室里。所有的学生都正在操场上上体育课。somebody 某个人,一般用于肯定句中;anybody 任何人,一般用于否定句或疑问句中;nobody 没有人;everybody 每个人。根据句意,B 项合适。
(
—_____. Drinking more hot water is OK.
A.Something serious
B.Nothing serious
C.Serious something
D.Serious nothing
B
)3. —What's the matter with my throat, doctor?—_____. Drinking more hot water is OK.
A.Something serious
B.Nothing serious
C.Serious something
D.Serious nothing
答案:
B 考查复合不定代词与形容词。句意:——医生,我的嗓子怎么了?——没什么大事。多喝一些热水就可以了。形容词修饰复合不定代词时,要放在复合不定代词的后面。
(
—He left yesterday afternoon.
A.has your father left
B.was your father leaving
C.did your father leave
D.will your father leave
C
)4. —When _____ for Beijing?—He left yesterday afternoon.
A.has your father left
B.was your father leaving
C.did your father leave
D.will your father leave
答案:
C 考查过去式。句意:——你爸爸什么时候出发去的北京?——他昨天下午去的。根据答语,可知问句是一般过去时。
Ⅳ.阅读理解(主题:生活与学习·旅游景点)
Day 1:The first day in New York
I went to New York with my family on vacation. It was sunny and warm. Everything is so great here! People call New York "The city that never sleeps". Another popular name for it is "the Big Apple". First we went to the Central Park. It's really wonderful. Then we went to the Times Square.
Day 2:The last day in New York
First we went to the Empire State Building (帝国大厦), which is 381 meters high. We went right up to the top and looked out across New York. How fantastic it was! After that I bought the biggest hamburger I have ever seen! After lunch we went shopping. Although it is a big city, you can't get lost because most of the streets have numbers. For example, if you are in Thirty-fourth Street, it's easy to find Thirty-ninth Street.
正误判断:阅读短文,根据短文内容判断所给句子正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
Day 1:The first day in New York
I went to New York with my family on vacation. It was sunny and warm. Everything is so great here! People call New York "The city that never sleeps". Another popular name for it is "the Big Apple". First we went to the Central Park. It's really wonderful. Then we went to the Times Square.
Day 2:The last day in New York
First we went to the Empire State Building (帝国大厦), which is 381 meters high. We went right up to the top and looked out across New York. How fantastic it was! After that I bought the biggest hamburger I have ever seen! After lunch we went shopping. Although it is a big city, you can't get lost because most of the streets have numbers. For example, if you are in Thirty-fourth Street, it's easy to find Thirty-ninth Street.
正误判断:阅读短文,根据短文内容判断所给句子正(T)误(F)。
(
F
)1. I went to New York with my friends on vacation.(
T
)2. First we went to the wonderful Central Park.(
F
)3. We went to the Times Square on the second day.(
T
)4. The Empire State Building is 381 meters high.(
T
)5. After lunch we went shopping.
答案:
1~5. FTFTT
查看更多完整答案,请扫码查看