第29页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
四 阅读Lily在“智慧校园”的日常生活,判断正(T)误(F)。(10分)
In the morning, I scan my face when I arrive at the school gate and then the door is open.
When I have a PE lesson, I run on a smart lane(跑道). The lane has all my sports data(数据), such as heart rate(心率) and how far I run.
I go to the library after lunch every day. The chairs in the library can help me listen to stories in a cool way. If the story is about a tiger, the tiger will be showed(被展示) on the wall. It makes the story fun.
The smart things at school can make my school life convenient(方便的) and wonderful.
(
(
(
(
The smart things at school can make my school life convenient(方便的) and wonderful.
(
F
)1. Four smart things are mentioned in the material.(
T
)2. Lily can't know what she eats when she runs on the smart lane.(
F
)3. Lily goes to the library at 8:00 a.m.(
T
)4. Lily's school life is convenient and wonderful.
答案:
1.F 2.T 3.F 4.T
五 阅读短文,完成下列任务。(11分)
In London, it's 5 p.m. People can leave work and go home. Some people are waiting for buses or trains. Some people are driving home. In Beijing, it's 1:00 a.m. Most people are sleeping. Some are still working. In Moscow, it's 8 p.m., so people aren't having afternoon tea. They are having dinner at home or in a restaurant. Some are in a theatre or seeing a film. Some are watching TV or playing games at home. In San Francisco, it's 9:00 a.m. Some people are having breakfast. They like bread and milk. Some people are working.
(一)阅读短文,将图片与城市标志性建筑匹配。(8分)
1.
(二)阅读短文,为短文选择合适的开头。(3分)
(
In London, it's 5 p.m. People can leave work and go home. Some people are waiting for buses or trains. Some people are driving home. In Beijing, it's 1:00 a.m. Most people are sleeping. Some are still working. In Moscow, it's 8 p.m., so people aren't having afternoon tea. They are having dinner at home or in a restaurant. Some are in a theatre or seeing a film. Some are watching TV or playing games at home. In San Francisco, it's 9:00 a.m. Some people are having breakfast. They like bread and milk. Some people are working.
(一)阅读短文,将图片与城市标志性建筑匹配。(8分)
1.
C
2.D
3.A
4.B
(二)阅读短文,为短文选择合适的开头。(3分)
(
C
)
答案:
(一)1.C 2.D 3.A 4.B (二)C
查看更多完整答案,请扫码查看