第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
My e-friend
Name Angel
Country Russia
Age 10
Family father(a teacher),mother(a worker)
Job a student
Subjects English,Maths,Art and Science
Hobbies chatting on the Internet and reading books
Angel is my
Name Angel
Country Russia
Age 10
Family father(a teacher),mother(a worker)
Job a student
Subjects English,Maths,Art and Science
Hobbies chatting on the Internet and reading books
Angel is my
e-friend
. She’s ten/10
years old. She’s from Russia
,but she lives
in China with her parents now. Her father is a teacher
. He teaches
English. Her mother is a worker
. She makes sweets. Angel is a student
. She studies/ learns
English,Maths,Art and Science. She likes chatting
on the Internet with me. She likes reading
books. She often goes to the library.
答案:
e-friend;ten/10;Russia;lives;teacher;teaches; worker; student; studies/ learns; chatting; reading
六 阅读短文,完成下列任务。
Hello! I’m Sally. I have a good friend. She is my classmate. Her name is Zhang Ting. And her English name is Zoe. She is a Chinese girl,but she lives in the UK with her parents. She is 12 years old. She is good at English. Her favourite subject is Chinese. I like Chinese too. But I like Maths and Art best. She also likes singing and dancing. She dances well. She often helps me at school. We often play together. After school she often goes home by bus. And I often go home on foot. Because my home is near our school.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A. China. B. The UK. C. Russia.
(
A. In the US. B. In the UK. C. In China.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Who likes Chinese?
2. What subjects does Sally like best?
3. How does Sally often go home? Why?
Hello! I’m Sally. I have a good friend. She is my classmate. Her name is Zhang Ting. And her English name is Zoe. She is a Chinese girl,but she lives in the UK with her parents. She is 12 years old. She is good at English. Her favourite subject is Chinese. I like Chinese too. But I like Maths and Art best. She also likes singing and dancing. She dances well. She often helps me at school. We often play together. After school she often goes home by bus. And I often go home on foot. Because my home is near our school.
任务一:根据短文内容,选择正确的答案。
(
A
)1. Where is Zoe from?A. China. B. The UK. C. Russia.
(
B
)2. Where do Sally and Zoe live now?A. In the US. B. In the UK. C. In China.
任务二:根据短文内容,回答问题。
1. Who likes Chinese?
Sally and Zoe.
2. What subjects does Sally like best?
She likes Maths and Art best.
3. How does Sally often go home? Why?
She often goes home on foot. Because her home is near her school.
答案:
任务一:1. A 2. B 任务二:1. Sally and Zoe. 2. She likes Maths and Art best. 3. She often goes home on foot. Because her home is near her school.
查看更多完整答案,请扫码查看