第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
任务群一:教材阅读能力——图片理解题

(

(
A
)1. 新考法 图片理解 According to the passage,which boy could be Peter?
答案:
A
任务群二:图片理解题解题技能点拨
Children(儿童)can also try(尝试)our cleaning robot(清洁机器人)Little Q. It is a clever robot with a round(圆的)head, two big eyes and two long legs. It's like a big toy.
(
Which robot is Little Q?


Step1:仔细阅读题干,抓住题干中的关键词,带着关键词浏览文章并确定该细节在文中的出处
(信息源);
Step2:仔细观察所给的图片,对比原文信息,得出答案;
Step3:将答案带人文章,验证答案。
案例Children(儿童)can also try(尝试)our cleaning robot(清洁机器人)Little Q. It is a clever robot with a round(圆的)head, two big eyes and two long legs. It's like a big toy.
(
D
)2.
答案:
D
Mr Smith teaches English in a junior high school. He has two daughters. They are twin sisters. Mr Smith calls them Lily and Lucy. Jim and Alex are Mr Smith's students. They often go to see the twins and play with them at home. They often buy something for Lily and Lucy.
One Sunday, they go to Mr Smith's home. When the twins see Jim and Alex, they are happy. Jim asks Lucy, "How old are you, Lucy?" "Three," she answers.
Alex says, "Lily and Lucy, we buy some bananas for you. Would you like them? Well, I have a small question. If one of you can answer well, I will give you one." "I have two bananas, and now I eat one. How many bananas do I have?"
"One," Lily says.
Lucy answers, "Two."
"Two?" Jim says, "Why?"
"Oh, one is inside(在里面)and the other is outside(在外面)."
(
The underlined(画线的)word "they" in Paragraph 2 refers to(指的是)"______".
A.Lily and Lucy
B.Jim and Alex
C.Mr Smith and his daughters
D.The twins
( )4. 新考法 图片理解 What do Jim and Alex buy for the twins?

One Sunday, they go to Mr Smith's home. When the twins see Jim and Alex, they are happy. Jim asks Lucy, "How old are you, Lucy?" "Three," she answers.
Alex says, "Lily and Lucy, we buy some bananas for you. Would you like them? Well, I have a small question. If one of you can answer well, I will give you one." "I have two bananas, and now I eat one. How many bananas do I have?"
"One," Lily says.
Lucy answers, "Two."
"Two?" Jim says, "Why?"
"Oh, one is inside(在里面)and the other is outside(在外面)."
(
B
)3. A.Lily and Lucy
B.Jim and Alex
C.Mr Smith and his daughters
D.The twins
( )4. 新考法 图片理解 What do Jim and Alex buy for the twins?
答案:
3.B 4.C
查看更多完整答案,请扫码查看