第55页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
三、新素材阅读材料,判断句子正(T)误(F)。
Do you want to fly to the sky? Then come to our hotel!
Our hotel is in space and far from the Earth. From our windows you can see the stars and the Earth. You will come to the hotel by spaceship. We have large rooms in our hotel and great food in our restaurants. You can also try to walk in space. For a fun holiday, come to the Space Hotel!

(
(
(
(
(
Do you want to fly to the sky? Then come to our hotel!
Our hotel is in space and far from the Earth. From our windows you can see the stars and the Earth. You will come to the hotel by spaceship. We have large rooms in our hotel and great food in our restaurants. You can also try to walk in space. For a fun holiday, come to the Space Hotel!
(
T
) 1. People can go to the Space Hotel for their holidays.(
T
) 2. People can see the Earth from the Space Hotel.(
F
) 3. The Space Hotel is near the Earth.(
F
) 4. People will go to the Space Hotel by plane.(
T
) 5. There are big rooms in the Space Hotel and great food in its restaurants.
答案:
1. T 2. T 3. F 解析:根据“Our hotel is in space and far from the Earth.”可知,太空酒店远离地球。 4. F 解析:根据“You will come to the hotel by spaceship.”可知答案。 5. T
四、阅读短文,选择正确的答案。
“Mirror(镜子) mirror on the wall, what film is on in the cinema?”

Now with this new mirror, you can brush your teeth and read news at the same time in your bathroom. The mirror works with new software(软件). It is very clever. You can use it to get news. You can make your plans on it. You can also write notes on it for family members. It can also tell you what to wear because it knows the weather.
There's another kind of new mirror too. It tells you what to buy because it knows your shopping habits. It can get much information from your shopping list. Going shopping or eating out? Wait a minute! The mirror can give you coupons(优惠券). Now not many people have this kind of mirror, but it will be popular very soon.
( ) 1. The mirrors in the passage are very ______.
A. clever B. foolish C. popular
( ) 2. The mirror can tell you what to wear because it ______.
A. studies fashion well B. knows people well C. knows the weather
( ) 3. The mirror knows your shopping habits from ______.
A. the news B. family members C. the shopping list
( ) 4. The mirror cannot ______.
A. tell you what to wear B. save money for you C. brush teeth for you
“Mirror(镜子) mirror on the wall, what film is on in the cinema?”
Now with this new mirror, you can brush your teeth and read news at the same time in your bathroom. The mirror works with new software(软件). It is very clever. You can use it to get news. You can make your plans on it. You can also write notes on it for family members. It can also tell you what to wear because it knows the weather.
There's another kind of new mirror too. It tells you what to buy because it knows your shopping habits. It can get much information from your shopping list. Going shopping or eating out? Wait a minute! The mirror can give you coupons(优惠券). Now not many people have this kind of mirror, but it will be popular very soon.
( ) 1. The mirrors in the passage are very ______.
A. clever B. foolish C. popular
( ) 2. The mirror can tell you what to wear because it ______.
A. studies fashion well B. knows people well C. knows the weather
( ) 3. The mirror knows your shopping habits from ______.
A. the news B. family members C. the shopping list
( ) 4. The mirror cannot ______.
A. tell you what to wear B. save money for you C. brush teeth for you
A
C
C
C
答案:
1. A 2. C 解析:根据“It can also tell you what to wear because it knows the weather.”可知,镜子可以告诉你穿什么是因为它了解天气。 3. C 解析:根据“It can get much information from your shopping list.”可知,镜子从你的购物清单上得知你的购物习惯。 4. C 解析:根据“Now with this new mirror, you can brush your teeth and read news at the same time in your bathroom.”可知,有了这个新镜子,你可以在浴室里同时刷牙和阅读新闻,但是镜子不能为你刷牙。
查看更多完整答案,请扫码查看