2025年通城学典拔尖新方案六年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典拔尖新方案六年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典拔尖新方案六年级英语上册译林版》

(一)1. (
C
)
2. (
C
)
3. (
A
)
(二)1. “ When the air becomes hotter,it also becomes lighter.” Here “ it " refers to the ______
air
.
2. The underlined word “ light ” in the passage means “______” in Chinese.
轻的
答案: (一)1. C 解析:根据“When the air moves,we have wind.”可知,空气不停流动,产生了风。 2. C 3. A 解析:通读全文可知,这篇短文主要讲的是风是如何形成的。(二)1. air 2. 轻的
Saturday,28 th September
It was sunny in the morning. My family and I went to the park. There was a flower show in the park. Lots of people came and enjoyed the beautiful flowers. We brought some bread and sandwiches to the park. At lunchtime,we had the delicious food. We drank some orange juice and cola too. We were full and relaxed. After that,there were black clouds in the sky. Unluckily,it rained. We ran back to our car but we were still wet.
What a day !
答案: One possible version:Saturday,28th September It was sunny in the morning. My family and I went to the park. There was a flower show in the park. Lots of people came and enjoyed the beautiful flowers. We brought some bread and sandwiches to the park. At lunchtime,we had the delicious food. We drank some orange juice and cola too. We were full and relaxed. After that,there were black clouds in the sky. Unluckily,it rained. We ran back to our car but we were still wet. What a day!

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭