第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
九、从方框中选择合适的句子补全对话。(有一项多余)(每小题2分,共10分)
A. It's about a little duck. B. Everyone should fight for their dreams.
C. What are you reading? D. What do you learn from the story?
E. What happened next? F. At last, he became a beautiful swan(天鹅)!
A: Hello, Mike! 1.
A: What's the story about?
B: 2.
A: They shouldn't do that! 3.
B: The little duck went through a lot of difficulties, but he kept fighting. 4.
A: That's great! I'm happy for him. 5.
A. It's about a little duck. B. Everyone should fight for their dreams.
C. What are you reading? D. What do you learn from the story?
E. What happened next? F. At last, he became a beautiful swan(天鹅)!
A: Hello, Mike! 1.
C
B: I'm reading a story called The Ugly Duckling.A: What's the story about?
B: 2.
A
He was ugly when he was little. Other ducks laughed at him.A: They shouldn't do that! 3.
E
B: The little duck went through a lot of difficulties, but he kept fighting. 4.
F
A: That's great! I'm happy for him. 5.
B
答案:
1. C 2. A 3. E 4. F 5. B
( )1. What was the matter with Roy?
( )2. Roy had to ______.
( )3. The underlined word “cure” means “______” in Chinese.
( )4. Who would give Roy the first injection?
( )5. Where couldn't Roy get the first injection?
A
( )2. Roy had to ______.
B
( )3. The underlined word “cure” means “______” in Chinese.
C
( )4. Who would give Roy the first injection?
B
( )5. Where couldn't Roy get the first injection?
B
答案:
1. A 解析:根据“One day, Roy was ill. So his mother took him to the hospital.”可知,Roy 生病了。 2. B 解析:根据“I'm afraid you need to get three injections.”可知,他需要接受三次注射。 3. C 解析:根据“I'm afraid you need to get three injections. That's the only way to cure you.”可知,Roy 需要接受三次注射,这是治愈他的唯一办法。 4. B 解析:根据“A nurse will give you the first injection soon.”可知,是由护士来帮 Roy 注射第一针。 5. B 解析:根据“Where do you want it? The left arm or the right arm?”可知,护士问 Roy 是在左胳膊还是右胳膊注射,没有提到手,故不能在手上注射。
十一、写作。(共10分)

请根据图片内容,写一篇英语小故事,可以展开合理的想象。不少于5句话。
请根据图片内容,写一篇英语小故事,可以展开合理的想象。不少于5句话。
One possible version: Long long ago, there was a fox. He was very clever. A hungry tiger wanted to eat him. The fox said, "You can't eat me. I'm the king of the forest. Just follow me and see." The tiger agreed. He walked behind the fox. The other animals saw them and ran away because they were afraid of the tiger. The tiger then believed the fox and didn't eat him.
答案:
One possible version: Long long ago, there was a fox. He was very clever. A hungry tiger wanted to eat him. The fox said, "You can't eat me. I'm the king of the forest. Just follow me and see." The tiger agreed. He walked behind the fox. The other animals saw them and ran away because they were afraid of the tiger. The tiger then believed the fox and didn't eat him.
查看更多完整答案,请扫码查看