2025年假期伴你行暑假合肥工业大学出版社七年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年假期伴你行暑假合肥工业大学出版社七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年假期伴你行暑假合肥工业大学出版社七年级英语人教版》

Ⅲ. 短文填空。(10分)
从方框中选词并用其适当形式填空。
something, danger, farmer, save
quickly, do, fly, kind, hat, worry
A farmer found that an eagle was caught in a trap(陷阱)on his way home. As the eagle was in great pain, the 1.
farmer
saved him and took good care of him. Soon the farmer set him free. The eagle was very grateful(感激的)to the farmer because of his 2.
kindness
.
One day, the farmer was taking a rest beside a wall after he finished 3.
doing
his work. However, he didn't know that the 4.
danger
was coming and the wall was going to fall down.
The eagle found the farmer was in danger, and he was very 5.
worried
. He wanted to do 6.
something
to help the farmer. He thought for a while. Then he 7.
flew
to the farmer, took away his hat and flew away. To get back his 8.
hat
, the farmer got up and ran after the eagle as 9.
quickly
as possible. The eagle dropped the hat when he saw the farmer was away from the dangerous wall.
As the farmer was picking up his hat, he heard a big noise. When he turned back, he saw the wall fall down. At that time, he realized that the eagle 10.
saved
his life.
答案: 1.farmer 2.kindness 3.doing 4.danger 5.worried 6.something 7.flew 8.hat 9.quickly 10.saved
Ⅳ. 补全对话。(5分)
A: Hi, Tony! I want to share a book with you. 1.
E

B: Yes, I do.
A: Do you know the story of Sima Guang?
B: Yes. 2.
C

A: What do you think of the story?
B: 3.
D

A: How do you like the little boy?
B: I think he's very smart.
A: 4.
A
I think we should keep cool(冷静的)when we face danger.
B: Yeah. That's right. 5.
B

A: Let's have a look together.
答案: 1.E 2.C 3.D 4.A 5.B
(
A
)1. What caused Tom's shirt to fly away?
A. A gust of wind.
B. The girl in the palace.
C. The woman at the door.
D. Tom's carelessness.
(
B
)2. Who is the woman in the story?
A. Wind.
B. Wind's mother.
C. Tom's mother.
D. Jack's mother.
(
C
)3. Why did the woman lead Tom to a room full of boxes?
A. Because she wanted to give him a gift.
B. Because her daughter took his box away.
C. Because Tom's shirt was in one of the boxes.
D. Because her daughter was in the room.
(
D
)4. What did Tom find in the box at home?
A. Just the gold.
B. Only his missing shirt.
C. His shirt and some food.
D. His shirt, some gold and a note.
(
A
)5. What can we learn from the story?
A. We should tell the truth.
B. We should thank others.
C. We should be hopeful.
D. We should be naughty.
答案: 1.A 2.B 3.C 4.D 5.A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭