2025年快乐假期暑假作业延边教育出版社八年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年快乐假期暑假作业延边教育出版社八年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年快乐假期暑假作业延边教育出版社八年级英语人教版》

Ⅰ.根据句意及汉语提示完成下列句子。
1. Nobody told him the ____ (事实).
2. Yesterday Mary ____ (邀请) me to her birthday party.
3. How ____ (明亮的) the moon is tonight!
4. They work in ____ (沉默).
5. When the ____ (铃) rang, the students went into the classroom.
答案: Ⅰ. 1. truth 2. invited 3. bright 4. silence 5. bell
( )1.He ____ able to swim at the age of five.
A. be
B. was
C. were
D. is
答案: B
( )2.The boss made them ____ twelve hours a day.
A. work
B. to work
C. working
D. worked
答案: A
( )3.____ I go to school by bus.
A. Some time
B. Some times
C. Sometimes
D. Sometime
答案: C
( )4.She was interested in ____ the story last year.
A. read
B. reads
C. reading
D. to read
答案: C
( )5.The parents kept ____ their lost child.
A. look for
B. looking for
C. find
D. finding
答案: B
Ⅲ.按要求完成下列各题。
1. Her brother is cleaning the room. (改为现在完成时)
Her brother ____ ____ the room.
2. He did his homework just now. (改为否定句)
He ____ ____ his homework just now.
3. He worked here three years ago. (用 since three years ago 改写)
He ____ ____ here since three years ago.
4. They have read the book twice. (对画线部分提问)
____ ____ ____ have they read the book?
5. Tony has worked in China for one year. (对画线部分提问)
____ ____ ____ Tony worked in China?
答案: 1. has cleaned 2. didn't do 3. has worked 4. How many times 5. How long has
Ⅳ.阅读理解。
Today we all join together. You can send an e-mail message to a friend, and your friend can send it to one of his or her friends, and that friend can do the same, keeping the chain going. At last, your e-mail message can get to anyone in the world, and it might take only five to seven e-mails for the message to get there.
Scientists tested (测试) the idea in a study of about 24,000 people. The participants(参与者) had to try to send a message to one of 18 target(目标) people. Each participant started by sending one e-mail to someone they knew. After this person got the e-mail, he or she could send it once to someone they knew, and so on.
The target people lived in 13 countries, including police officers, doctors and teachers.
Of 24,000 people, only 384 reached their targets. The others failed usually because one of the receivers(接收者) was too busy to send it or thought it was junk message.
The most successful chains depended on people e-mailing their common(普通的) friends but not their best friends. That's because your close friends only know each other, but your common friends know people you don't know.
( )1. In the first paragraph, it told us that ____.
A. people can send e-mail messages easily
B. people can contact(联系) anyone in the world
C. the Internet can make the world small
D. our messages can get to anyone in the world
( )2. What does the underlined word “chain” mean in Chinese in the first paragraph?
A. 关系链
B. 比赛
C. 椅子
D. 试验
( )3. What does the fifth paragraph tell us?
A. Common friends can't help you much.
B. Successful chains depended on close friends.
C. We should make more close friends.
D. Getting to know more people is helpful.
( )4. How many people became the target people of this test?
A. 24,000.
B. 18.
C. 384.
D. 13.
( )5. Why did some of them fail in the test?
A. Because their friends were not good with them.
B. Because their friends didn't surf the Internet.
C. Because their friends thought the message was interesting.
D. Because one of their friends might be too busy to send it.
答案: 1.C 2.A 3.D 4.B 5.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭