Ⅰ. 根据句意及首字母或图片提示补全句子。
1. Our Chinese teacher asked us to keep a d____.
2. F____, we finished the work together.
3. There are lots of f____ vegetables in the supermarket.
4. We put up a ____ by the lake last Sunday.
5. We spent three hours picking the ____ on the farm.
1. Our Chinese teacher asked us to keep a d____.
2. F____, we finished the work together.
3. There are lots of f____ vegetables in the supermarket.
4. We put up a ____ by the lake last Sunday.
5. We spent three hours picking the ____ on the farm.
答案:
1. diary 2. Finally 3. fresh 4. tent 5. cucumbers
1. —Did you ____ any birds in the tree?
—Yes, I ____ some. ( )
A. see; see
B. saw; saw
C. see; saw
D. saw; see
—Yes, I ____ some. ( )
A. see; see
B. saw; saw
C. see; saw
D. saw; see
答案:
C
2. —Mum, can you teach me how ____ noodles?
—Sure. It’s easy. ( )
A. cook
B. to cook
C. cooking
D. cooks
—Sure. It’s easy. ( )
A. cook
B. to cook
C. cooking
D. cooks
答案:
B
3. What do you ____ the soccer game? ( )
A. write down
B. give up
C. agree with
D. think of
A. write down
B. give up
C. agree with
D. think of
答案:
D
4. The TV show wasn’t ____. I wasn’t ____ in it at all. ( )
A. interesting; interesting
B. interesting; interested
C. interested; interested
D. interested; interesting
A. interesting; interesting
B. interesting; interested
C. interested; interested
D. interested; interesting
答案:
B
5. She ____ the basket with all kinds of food for her family. ( )
A. put
B. created
C. filled
D. enjoyed
A. put
B. created
C. filled
D. enjoyed
答案:
C
Ⅲ. 根据对话内容,从方框内的选项中选出能填入空白处的最佳选项,其中有两个为多余选项。
Kate: Hi, Simon! I didn’t see you last week.
Simon: I went for a holiday with my parents.
Kate: Wow! 1. ____
Simon: We went to Beijing. It is such a beautiful city.
Kate: 2. ____
Simon: By plane.
Kate: 3. ____ Was it cold or warm?
Simon: It was sunny and warm, perfect for exploring.
Kate: That’s great. 4. ____
Simon: We visited many places of interest and enjoyed lots of delicious food.
Kate: It sounds interesting. 5. ____
Simon: Yeah, I bought a cool T-shirt for myself and a beautiful skirt for you.
Kate: Oh, it’s very kind of you. Thank you!
A. Why did you go there?
B. Where did you go?
C. Did you buy anything special?
D. How did you go there?
E. What was the weather like in Beijing?
F. What did you do there?
G. Sounds terrible.
Kate: Hi, Simon! I didn’t see you last week.
Simon: I went for a holiday with my parents.
Kate: Wow! 1. ____
Simon: We went to Beijing. It is such a beautiful city.
Kate: 2. ____
Simon: By plane.
Kate: 3. ____ Was it cold or warm?
Simon: It was sunny and warm, perfect for exploring.
Kate: That’s great. 4. ____
Simon: We visited many places of interest and enjoyed lots of delicious food.
Kate: It sounds interesting. 5. ____
Simon: Yeah, I bought a cool T-shirt for myself and a beautiful skirt for you.
Kate: Oh, it’s very kind of you. Thank you!
A. Why did you go there?
B. Where did you go?
C. Did you buy anything special?
D. How did you go there?
E. What was the weather like in Beijing?
F. What did you do there?
G. Sounds terrible.
答案:
1. B 2. D 3. E 4. F 5. C
Ⅳ. 任务型阅读。
On January 1st, our class went on a trip to Fun World Zoo. It took us one hour and a half to get there by bus. We saw many animals there, such as pandas, giraffes, monkeys, camels and so on. It was the first time for me to be so close to the animals. From this wonderful trip, I could learn a lot out of my textbook.
First I got to know that there was a strange bird called Dodo. Then I was also surprised to know that there are seven bones in a giraffe’s neck. From the poster I could see that the snakes live on land, in trees or in water. In cold winter, they eat little or nothing for months. What’s more, it is quite interesting that camels could live without water for a long time. And there are no bones in the back of an elephant’s feet—only fat! The elephant takes a shower with its trunk. It is fantastic, right?
If you are interested in animals and you want to know more about them, Fun World Zoo is a good place for you to go and have fun.
任务一:根据短文内容,回答下列问题。
1. When did the writer visit the zoo?
________
2. What was the name of the strange bird?
________
3. Where do the snakes live?
________
任务二:根据短文内容,完成下列句子。(每空不超过 3 个单词)
4. There are ____ bones in a giraffe’s neck.
5. Only ____ is in the back of an elephant’s feet.
On January 1st, our class went on a trip to Fun World Zoo. It took us one hour and a half to get there by bus. We saw many animals there, such as pandas, giraffes, monkeys, camels and so on. It was the first time for me to be so close to the animals. From this wonderful trip, I could learn a lot out of my textbook.
First I got to know that there was a strange bird called Dodo. Then I was also surprised to know that there are seven bones in a giraffe’s neck. From the poster I could see that the snakes live on land, in trees or in water. In cold winter, they eat little or nothing for months. What’s more, it is quite interesting that camels could live without water for a long time. And there are no bones in the back of an elephant’s feet—only fat! The elephant takes a shower with its trunk. It is fantastic, right?
If you are interested in animals and you want to know more about them, Fun World Zoo is a good place for you to go and have fun.
任务一:根据短文内容,回答下列问题。
1. When did the writer visit the zoo?
________
2. What was the name of the strange bird?
________
3. Where do the snakes live?
________
任务二:根据短文内容,完成下列句子。(每空不超过 3 个单词)
4. There are ____ bones in a giraffe’s neck.
5. Only ____ is in the back of an elephant’s feet.
答案:
1. On January 1st 2. Dodo 3. On land, in trees or in water 4. seven 5. fat
Ⅴ. 书面表达。
假如你是林阳,上周五学校组织了参观活动。请你根据以下提示给你的英国笔友 Peter 写一封邮件,告诉他你的参观经历及感受。
提示:
1. Where did you go?
2. How did you go there?
3. What did you do?
提示词语:art museum 艺术博物馆,artwork 艺术品,hand-painted 手绘的
要求:
1. 要点齐全,可适当发挥;
2. 词数 80 左右。
________
________
________
________
________
________
________
假如你是林阳,上周五学校组织了参观活动。请你根据以下提示给你的英国笔友 Peter 写一封邮件,告诉他你的参观经历及感受。
提示:
1. Where did you go?
2. How did you go there?
3. What did you do?
提示词语:art museum 艺术博物馆,artwork 艺术品,hand-painted 手绘的
要求:
1. 要点齐全,可适当发挥;
2. 词数 80 左右。
________
________
________
________
________
________
________
答案:
Dear Peter,
I'm writing to tell you about the school trip I took last Friday. We went to the art museum. It was really an amazing place.
We went there by school bus. It didn't take us long to get there. When we arrived, we were attracted by all kinds of artworks at once. First, we walked around and enjoyed the beautiful hand - painted pictures. Then, a guide showed us around and introduced some famous artists and their works to us. We listened carefully and learned a lot. Finally, we took a lot of photos there.
I really had a great time. I hope you can visit there one day.
Best wishes!
Yours,
Lin Yang
I'm writing to tell you about the school trip I took last Friday. We went to the art museum. It was really an amazing place.
We went there by school bus. It didn't take us long to get there. When we arrived, we were attracted by all kinds of artworks at once. First, we walked around and enjoyed the beautiful hand - painted pictures. Then, a guide showed us around and introduced some famous artists and their works to us. We listened carefully and learned a lot. Finally, we took a lot of photos there.
I really had a great time. I hope you can visit there one day.
Best wishes!
Yours,
Lin Yang
查看更多完整答案,请扫码查看