2025年暑假作业人民教育出版社七年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假作业人民教育出版社七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假作业人民教育出版社七年级英语人教版》

Ⅰ. 根据句意及首字母或图片提示补全句子或对话。
1. Children should keep a______ from junk food.
2. Lei Feng is a hero in my h______. I like reading the stories about him.
3. It is a good h______ to get up and go to bed early.
4. —What else do we need to make cold beef?
—Two spoons of ______.
5. She’d like a beef and tomato ______ for lunch.
答案: 1. away 2. heart 3. habit 4. salt 5. hamburger
1. Listening to music is a popular way to have fun ______ young people. ( )
A. inside
B. between
C. among
D. from
答案: C
2. It’s not easy for us ______ English well. ( )
A. learn
B. to learn
C. learning
D. learns
答案: B
3. I am ______ now. I want to drink something. ( )
A. tall
B. fat
C. hungry
D. thirsty
答案: D
4. If someone ______ weight, he becomes heavier. ( )
A. puts away
B. puts off
C. puts on
D. puts up
答案: C
Ⅲ. 根据中文意思完成英语句子。
1. 这个女孩太小了,不会自己穿衣服。
The girl is ______ young ______ dress herself.
2. 经常吃汉堡包可能会导致心脏问题。
Eating hamburgers too often may ______ ______ ______.
3. 因为我有一些不好的饮食习惯,我的体重增加了很多。
I put on too much weight because I have some ______ ______ ______.
4. 这篇文章是关于如何制作健康均衡的膳食的。
This article is about how to make ______ ______ ______.
答案: 1. too; to 2. lead to heart problems 3. bad eating habits 4. a healthy and balanced diet
Ⅳ. 阅读短文,选择正确答案。
Do you like apples? Apples are red, yellow or green. They are fruit and grow on apple trees. You can pick them from the trees and eat them. Or you can buy some in the fruit store. Many fruit stores sell apples.
In China, people like buying apples because they are good to eat. People like buying them for their friends and family as gifts. Because they think apples can bring them safety (安全).
In the UK, people eat apples in their breakfast, lunch and dinner. They think apples are very healthy fruit. There is a saying “An apple a day keeps the doctor away.” in the UK. If you eat an apple a day, you can be healthy. That’s because apples have many vitamins (维生素).
People in the UK make apples into different food too. They make fruit salad, apple juice and so on.
1. From paragraph 1, we know ______. ( )
A. some apples are green B. young people prefer apples
C. apples are cheap D. people in China don’t like eating apples
2. Chinese people buy apples for friends because they think ______. ( )
A. apples are good to eat B. apples look good
C. apples are at good prices D. apples can bring them safety
3. According to paragraph 3, we can infer that ______. ( )
A. everyone likes eating apples
B. apples don’t have many vitamins
C. doctors ask people to eat apples every day
D. vitamins are good for our health
4. The best structure of the passage (文章结构) can be ______. ( )
(P=paragraph)
A. P1/P2P3/P4 B. P1P2/P3P4
C. P1/P2/P3P4 D. P1P2/P3/P4
答案: 1. A 2. D 3. D 4. C
Ⅴ. 阅读短文,回答下列问题。
Do potatoes play a small role (角色) on your dinner table? Maybe it’s time to make a big change! Potatoes have become China’s fourth staple food (主食) after rice, wheat and corn. Using potatoes as a staple can make us healthier. They do good to us in many ways.
Potatoes are nutritious (有营养的). They are rich in Vitamin C. As we all know, Vitamin C can help people keep strong. A potato’s Vitamin C is as rich as four oranges. Potatoes are also low in calories (卡路里)—they don’t have as many calories as wheat and corn have, but they have high-quality protein (蛋白质).
Also, potatoes are easy to grow. People can plant potatoes in almost every part of China. They don’t need much water to grow.
Many Chinese people think potatoes are vegetables. They cook potatoes along with other things, and the dishes made with potatoes are really delicious. In order to make more people fall in love with potatoes, scientists try to make noodles and other staple food with potatoes, just like how we use rice or wheat. Would you like to try potato noodles?
Potatoes have many good points, but it doesn’t mean we can eat them every day. No matter how good the food is, we should eat it in a right way. Then we’ll look good and healthy.
1. What nutrition (营养) are potatoes rich in?
2. Are potatoes high in calories?
3. Where can people plant potatoes in China?
4. How do scientists make potatoes popular among more people?
5. Would you like to eat more potatoes in the future? Why or why not?
答案: 1. They are rich in Vitamin C. 2. No, they aren't. 3. In almost every part of China. 4. By making noodles and other staple food with potatoes. 5. 示例:Yes, I would. Because potatoes are nutritious and delicious.(答案不唯一)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭