(C)
One day, a little mouse was thirsty. She looked for water everywhere. She climbed up onto a table and saw a bottle on the table. She smiled, “Ha, there’s some milk in it. That’s great!” The mouth of the bottle was big. She went into it and began to drink.
She drank and drank. Soon her stomach(胃) was too big and she couldn’t come out of the bottle. She cried for help. Just then a cat came up to the bottle. When the cat heard the cry, he jumped onto the table and said, “You’ll be my nice lunch. ” The mouse was very clever and said, “Dear Cat, you mustn’t roll(滚动) the bottle. ” “Why?” asked the cat. “I’ll get dizzy(头晕目眩的),” said the mouse. The cat said, “That’s good. I’ll roll the bottle and make you die soon. ” He began to roll the bottle. Suddenly, the bottle fell down to the floor and broke. The mouse ran away.
The cat jumped off the table and ran after her, but the mouse ran into her home quickly.
阅读短文,完成下面的流程图。(每空一词)(5 分)

One day, a little mouse was thirsty. She looked for water everywhere. She climbed up onto a table and saw a bottle on the table. She smiled, “Ha, there’s some milk in it. That’s great!” The mouth of the bottle was big. She went into it and began to drink.
She drank and drank. Soon her stomach(胃) was too big and she couldn’t come out of the bottle. She cried for help. Just then a cat came up to the bottle. When the cat heard the cry, he jumped onto the table and said, “You’ll be my nice lunch. ” The mouse was very clever and said, “Dear Cat, you mustn’t roll(滚动) the bottle. ” “Why?” asked the cat. “I’ll get dizzy(头晕目眩的),” said the mouse. The cat said, “That’s good. I’ll roll the bottle and make you die soon. ” He began to roll the bottle. Suddenly, the bottle fell down to the floor and broke. The mouse ran away.
The cat jumped off the table and ran after her, but the mouse ran into her home quickly.
阅读短文,完成下面的流程图。(每空一词)(5 分)
答案:
1. couldn’t 2. eat 3. because 解析:由短文第二段可知,“roll the bottle”和“get dizzy”之间是因果关系,所以用连词 because 连接。 4. floor 5. home
六 书面表达。(8 分)
今年的儿童节你是怎样度过的? 请你以“A happy Children’s Day”为题,写一篇英语短文,和大家分享一下吧! 不少于 50 词。
A happy Children’s Day______
今年的儿童节你是怎样度过的? 请你以“A happy Children’s Day”为题,写一篇英语短文,和大家分享一下吧! 不少于 50 词。
A happy Children’s Day______
答案:
示例: A happy Children’s Day We had no lessons on Children’s Day this year. In the morning, we had a party at school. We sang and danced and played some exciting games at the party. We had lots of snacks and drinks too. In the afternoon, our teacher took us to the Science Museum. We saw many interesting things and watched a science fiction film(科幻电影)in it. We had great fun that day!
查看更多完整答案,请扫码查看