2025年启东中学作业本七年级英语上册译林版连云港专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年启东中学作业本七年级英语上册译林版连云港专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年启东中学作业本七年级英语上册译林版连云港专版》

(
B
)5.—Jenny, I'm going to Britain next summer.
—______.

A.Never mind
B.Have fun
C.Best wishes
D.Really! I'm very interested in it
答案: B 【点拨】对方要去英国,所以应该祝对方在英国玩得开心。故选 B。
四、词汇运用。(2024·江苏射阳外国语期中)
根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。
Alan is a nice E 1 boy. Now he is in Shanghai with his parents and his two brothers. Every morning, he has b 2 at home. After that, he goes to school at 7:30. He has seven c 3 every day. In the morning, he has four classes. His f 4 class begins at 8:00. He has lunch at school. The l 5 is from 12:00 to 1:00. In the afternoon, he has three classes. His last class f 6 at 5:00.
At school, G 7 is his favourite subject. It's difficult for him, but it's really interesting. He thinks Mr Li, his teacher, is cool, so he likes him very much. He likes M 8, too. It's relaxing for him. But he doesn't like Maths. It's too boring for him.
Alan has a good friend, Dora. Dora is a Chinese girl. Dora always helps him with his C 9. And they like the same things. They both like Chinese, music, volleyball and nice shirts. Alan wants to play v 10 with Dora every day!
1.
English
2.
breakfast
3.
classes
4.
first
5.
lunchtime

6.
finishes
7.
Geography
8.
Music
9.
Chinese
10.
volleyball
答案: 1. English 2. breakfast 3. classes 4. first 5. lunchtime 6. finishes 7. Geography 8. Music 9. Chinese 10. volleyball
(
D
)1. Book Sale lasts for ______.
A. 1 hour
B. 1.5 hours
C. 3 hours
D. 2 hours
(
C
)2. Sports Fun is ______.
A. from 8:30 a. m. to 10:30 a. m.
B. from 10:00 a. m. to 11:30 a. m.
C. from 2:50 p. m. to 4:30 p. m.
D. from 2:00 p. m. to 5:00 p. m.
(
D
)3. What can we know from the passage?
A. Joey has some good books.
B. Joey doesn't like School Trip.
C. Joey likes Art Festival.
D. Joey likes doing sport.
答案: 1. D 【点拨】根据“The 1st week(Wednesday) 8:30 a. m. -10:30 a. m. Book Sale”可知,Book Sale 活动持续两小时。故选 D。2. C 【点拨】根据“The 4th week(Thursday) 2:50 p. m. -4:30 p. m. Sports Fun”可知,体育娱乐时间是下午 2:50 到 4:30。故选 C。3. D 【点拨】根据第一段中“My favourite is Sports Fun. It's great.”可知,Joey 喜欢运动。故选 D。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭