第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
(
A.the Reading Club
B.the Dancing Club
C.the Art Club
D.the Swimming Club
A
)1.If Millie enjoys many kinds of stories and comic books, she should go to ______.A.the Reading Club
B.the Dancing Club
C.the Art Club
D.the Swimming Club
答案:
A 【点拨】句意:如果米莉喜欢各种各样的故事和漫画书,她应该去阅读俱乐部。故选 A。
(
A.skill
B.class
C.lesson
D.future
D
)2.That excellent swimmer is my role model. I hope he can win more matches in the ______.A.skill
B.class
C.lesson
D.future
答案:
D 【点拨】句意:那个优秀的游泳运动员是我的榜样。我希望他能在未来赢得更多的比赛。in the future 未来。故选 D。
(
—I think this new dress is better. It makes ______ pretty.
A.her look
B.her looks
C.she look
D.she looks
A
)3.—What do you think of the two dresses?—I think this new dress is better. It makes ______ pretty.
A.her look
B.her looks
C.she look
D.she looks
答案:
A 【点拨】make sb. do sth. “使某人做某事”,动词 make 后接人称代词宾格,且接省略 to 的动词不定式作宾语。故选 A。
(
A.fun
B.boring
C.difficult
D.pretty
A
)4.My mother likes volleyball. She thinks it is ______.A.fun
B.boring
C.difficult
D.pretty
答案:
A 【点拨】句意:我妈妈喜欢排球,她认为排球很有乐趣。fun 有趣的。故选 A。
( )5.(2025·江苏盐城实验初级中学期中)—I am planning to visit Shanghai Natural History Museum this Sunday.
—
A.Good luck
B.Talk soon
C.Have a good time
D.Sorry to hear that
—
C
.A.Good luck
B.Talk soon
C.Have a good time
D.Sorry to hear that
答案:
C 【点拨】根据“I am planning to visit Shanghai Natural History Museum this Sunday.”可知,对方要去参观上海自然博物馆,故应是祝对方玩得愉快。故选 C。
五、词汇运用。
根据短文意思和首字母提示,写出一个完整正确的单词。
My brother is a sports fan. He l 1 watching all kinds of sports games. He likes basketball, football, tennis, badminton and p 2. He plays football w 3. It makes him feel happy. He is also in the School Football Club. He is i 4 in it. When he goes s 5, he always buys some b 6 about football. His school is very big and b 7. There is a big playground in his school. He often plays football with his friends there after s 8. He wants to be a football p 9 when he grows up. He doesn't want to miss(错过) any m 10. What is your hobby?
1.
6.
根据短文意思和首字母提示,写出一个完整正确的单词。
My brother is a sports fan. He l 1 watching all kinds of sports games. He likes basketball, football, tennis, badminton and p 2. He plays football w 3. It makes him feel happy. He is also in the School Football Club. He is i 4 in it. When he goes s 5, he always buys some b 6 about football. His school is very big and b 7. There is a big playground in his school. He often plays football with his friends there after s 8. He wants to be a football p 9 when he grows up. He doesn't want to miss(错过) any m 10. What is your hobby?
1.
likes
2. ping-pong
3. well
4. interested
5. shopping
6.
books
7. beautiful
8. school
9. player
10. matches
答案:
1. likes 2. ping-pong 3. well 4. interested 5. shopping 6. books 7. beautiful 8. school 9. player 10. matches
( )1. Where did Sara and Jack help their mother and father work?
A. In the hotel. B. On the farm. C. In the cinema. D. On the train.
( )2. When the house had light, Mother ______ to the family.
A. showed some photos B. sang some songs
C. read some poems D. told some news
( )3. What did the family think of the name of cream ice?
A. It was funny. B. It was easy. C. It was helpful. D. It was common.
A. In the hotel. B. On the farm. C. In the cinema. D. On the train.
B
( )2. When the house had light, Mother ______ to the family.
A. showed some photos B. sang some songs
C. read some poems D. told some news
D
( )3. What did the family think of the name of cream ice?
A. It was funny. B. It was easy. C. It was helpful. D. It was common.
A
答案:
1. B 【点拨】根据第一段中“Sara and Jack helped their mother and father work on the farm.”可知,萨拉和杰克在农场帮助他们的父母工作。故选 B。2. D 【点拨】根据第三段中“When it got dark in the evening... Then Mother told the family some news.”可知,当房子有光时,母亲告诉了家人们一些消息。故选 D。3. A 【点拨】根据“The family thought that cream ice was a funny name.”可知,家人们认为“cream ice”这个名字很有趣。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看