第30页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
(B)新语篇 美术馆公告
Art Exhibition
Welcome to visit Shandong Art Museum. You can see many beautiful pictures of Shandong in this art exhibition. They are about the rivers, mountains and cities in Shandong. All the pictures are painted by children. We hope you can have a good experience.
Opening time: 10:00 a. m. —1:00 p. m. (May 25th—June 4th)
2:00 p. m. —5:00 p. m. (June 5th—June 15th)
Price: free for children and adults
Tips: Don't touch! 1. ____
Don't smoke! 2. ____
Take turns! 3. ____
Keep quiet. 4. ____
Things you can do: Enjoy the pictures.
Take photos.
Draw pictures in the art room.
Give your suggestions.
生词积累
exhibition /,eksɪ'bɪʃn/ n. 展览,博览会
experience /ɪk'spɪəriəns/ n. 经验
free /fri:/ adj. 免费的
adult /'ædʌlt/ n. 成年人
suggestion /sə'dʒestʃən/ n. 建议
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
()1. We can see pictures of Mount Huangshan in the art exhibition.
()2. We can visit this art exhibition at 11:00 a. m. on June 6th.
()3. This art exhibition is free for children.
()4. We can't take photos in the art exhibition.
()5. The pictures are painted by children.
()6. We can touch the pictures we like.
(二)阅读短文,将正确的图片放入文中的空白处。

Art Exhibition
Welcome to visit Shandong Art Museum. You can see many beautiful pictures of Shandong in this art exhibition. They are about the rivers, mountains and cities in Shandong. All the pictures are painted by children. We hope you can have a good experience.
Opening time: 10:00 a. m. —1:00 p. m. (May 25th—June 4th)
2:00 p. m. —5:00 p. m. (June 5th—June 15th)
Price: free for children and adults
Tips: Don't touch! 1. ____
Don't smoke! 2. ____
Take turns! 3. ____
Keep quiet. 4. ____
Things you can do: Enjoy the pictures.
Take photos.
Draw pictures in the art room.
Give your suggestions.
生词积累
exhibition /,eksɪ'bɪʃn/ n. 展览,博览会
experience /ɪk'spɪəriəns/ n. 经验
free /fri:/ adj. 免费的
adult /'ædʌlt/ n. 成年人
suggestion /sə'dʒestʃən/ n. 建议
(一)阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
()1. We can see pictures of Mount Huangshan in the art exhibition.
()2. We can visit this art exhibition at 11:00 a. m. on June 6th.
()3. This art exhibition is free for children.
()4. We can't take photos in the art exhibition.
()5. The pictures are painted by children.
()6. We can touch the pictures we like.
(二)阅读短文,将正确的图片放入文中的空白处。
答案:
(一)1~6 FFTFTF
1. 解析根据短文内容可知,可以看到山东省的河流、山川和城市的照片,黄山是安徽省的名山,故填 F。
2. 解析根据短文内容可知,6 月 6 日的营业时间是下午 2 点到下午 5 点,故填 F。
3. 解析根据短文内容可知,展览会对成人和儿童都免费,故填 T。
4. 解析根据短文内容可知,可以在展览会上拍照,故填 F。
5. 解析根据短文内容可知,所有的图画都是孩子们画的,故填 T。
(二)1~4 ADBF
1. 解析根据短文内容可知,可以看到山东省的河流、山川和城市的照片,黄山是安徽省的名山,故填 F。
2. 解析根据短文内容可知,6 月 6 日的营业时间是下午 2 点到下午 5 点,故填 F。
3. 解析根据短文内容可知,展览会对成人和儿童都免费,故填 T。
4. 解析根据短文内容可知,可以在展览会上拍照,故填 F。
5. 解析根据短文内容可知,所有的图画都是孩子们画的,故填 T。
(二)1~4 ADBF
查看更多完整答案,请扫码查看