2025年夺冠百分百新导学课时练七年级英语下册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年夺冠百分百新导学课时练七年级英语下册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年夺冠百分百新导学课时练七年级英语下册人教版》

Ⅲ. 阅读理解
There are 520 boys and 500 girls in our school. The school made a survey(调查) about our favourite sport. Here are the results(结果).

After seeing the results, the PE teacher advises us to join different sports clubs. He also encourages us to try some new sport. It may bring us some surprises.
(  )1. What is the girls' favourite sport?
A. Running. B. Skating. C. Ping - pong. D. Basketball.
(  )2. How many boys like playing ping - pong best?
A. 100. B. 130. C. 200. D. 260.
(  )3. How many percent(百分比) of the boys like ball games best?
A. 13%. B. 26%. C. 59%. D. 80%.
(  )4. What can we learn from the results?
A. Over half of the students like running.
B. All of the students are interested in ball games.
C. There are fewer(更少的) boys like to skate than the girls.
D. Ping - pong is the most popular sport with both boys and girls.
(  )5. Where can we find the material(材料)?
A. On a road map.
B. In a history book.
C. In a science magazine.
D. In a school newspaper.
答案: 1 - 5 ABDCD
Ⅳ. 阅读表达
Many people love to do sport. Some people like to do sport, like football, basketball, volleyball, table tennis, swimming and so on. Some people like to watch sports games on TV. Why is sport so popular? One important reason is sport can keep us fit. But do you really know how to do sport? You may think it's a funny question. But I think not everyone knows how to do sport in a right way. Here I want to give some advice.
For sport, morning is the best time. Doing sport before you go to work or study can make you feel relaxed all day. But don't do a lot of sport in the morning. If you do so, you will find it's easy to fall asleep when working or studying. And don't do sport at once after dinner. At last, doing sport before you go to bed is not a good idea. It's bad for your health.
So try to choose the right way to do sport.
1. Why is sport so popular according to the text?
______________________________
2. When is the best time for sport according to the text?
______________________________
3. If you do a lot of sport in the morning, what will happen according to the text?
______________________________
4. What's the text mainly about?
______________________________
5. What other advice on doing sport can you give? (Please give at least one piece.)
______________________________
答案: 1. Because sport can keep us fit.
2. Morning.
3. You will find it’s easy to fall asleep when working or studying.
4. How to do sport in a right way.
5. Don’t drink much cold water after doing sport.(答案不唯一,合理即可)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭