2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
十二、阅读理解。(20分)
A(淄博沂源期末改编)
Liu Kai is in Grade Five.He is twelve years old.He lives in the country with his parents.His village is not big,but very beautiful.There are many new houses,treesand flowers.There isa hill near the village.Heoften climbs thehill with his father.
Liu Kai's school is very near,so he walks to school every day.At school they have
Chinese,maths,English,science,music,PE and art.His favourite subject is PE.After school,heoften playsfootball with his friends.
Liu Kai's fatherhas a smalll orchard.There are somecherry trees.At the weekend,he often helps his parents do some farm work in the orchard.Look!They are picking cherries.How happy theyare!
根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
( )1.Liu Kai is in Grade Five.
( )2.Liu Kai goes to school on foot.
( )3.Liu Kai oftendoessome farm work after school.
( )4.Liu Kai's village is beautiful.
( )5.Liu Kai and his parentsarepicking apples in theorchard.
A(淄博沂源期末改编)
Liu Kai is in Grade Five.He is twelve years old.He lives in the country with his parents.His village is not big,but very beautiful.There are many new houses,treesand flowers.There isa hill near the village.Heoften climbs thehill with his father.
Liu Kai's school is very near,so he walks to school every day.At school they have
Chinese,maths,English,science,music,PE and art.His favourite subject is PE.After school,heoften playsfootball with his friends.
Liu Kai's fatherhas a smalll orchard.There are somecherry trees.At the weekend,he often helps his parents do some farm work in the orchard.Look!They are picking cherries.How happy theyare!
根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
( )1.Liu Kai is in Grade Five.
( )2.Liu Kai goes to school on foot.
( )3.Liu Kai oftendoessome farm work after school.
( )4.Liu Kai's village is beautiful.
( )5.Liu Kai and his parentsarepicking apples in theorchard.
答案:
1.T 2.T 3.F 4.T 5.F
B(泰安新泰期末)
My name is Li Ming.I'm in Grade Five.I live in the country.There is a river near my village.There are lots of fish in the river.We have twenty−one ducks.The ducks are catching fish in the river.My school is far from my house.I go to school by bus.I like science.Sometimeswe have science classesin the field.
I have anew friend.HisnameisHenry.Heisfrom theU.S.Heis mynewneighbour.He lives next to me.He likes living in the country.At the weekend,helikes to goto my father's orchard with me.We often help my father pick fruit.We will not go to the orchard next weekend.We'regoing to a summer camp(夏令营).We'll travel to Beijing.We'll visit some famousplaces.We'll takea camera.Well take many photos.It must befun.Ican't wait.根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
( )6.Li Ming lives in thecountry.
( )7.Li Ming goes to school by bike.
( )8.Li Ming's new friend is from theU.S.
( )9.Henry will go to theorchard next weekend.
( )10.Li Ming and Henry will take many photos in Beijing.
My name is Li Ming.I'm in Grade Five.I live in the country.There is a river near my village.There are lots of fish in the river.We have twenty−one ducks.The ducks are catching fish in the river.My school is far from my house.I go to school by bus.I like science.Sometimeswe have science classesin the field.
I have anew friend.HisnameisHenry.Heisfrom theU.S.Heis mynewneighbour.He lives next to me.He likes living in the country.At the weekend,helikes to goto my father's orchard with me.We often help my father pick fruit.We will not go to the orchard next weekend.We'regoing to a summer camp(夏令营).We'll travel to Beijing.We'll visit some famousplaces.We'll takea camera.Well take many photos.It must befun.Ican't wait.根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
( )6.Li Ming lives in thecountry.
( )7.Li Ming goes to school by bike.
( )8.Li Ming's new friend is from theU.S.
( )9.Henry will go to theorchard next weekend.
( )10.Li Ming and Henry will take many photos in Beijing.
答案:
6.T 7.F 8.T 9.F 10.T
查看更多完整答案,请扫码查看