2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版》

九、根据示意图,判断句子正(T)误(F)。(10分)

( )1.It is a map(地图) of a neighbourhood.
( )2.There is a garden behind the supermarket.
( )3.The sports centre is beside the hospital.
( )4.There is a gym in the neighbourhood.
( )5.The garden is beside the school.
答案: 1.T 2.F 3.T 4.F 5.F
十、阅读理解。(18分)
A(淄博临淄期末)
Sara lives in a big neighbourhood. One day mum gave her a shopping list. She went to the chemist's(药店) to buy medicine. She went to the supermarket to buy milk, bread and vegetables. There is a bookshop next to the supermarket. So she went into it and read books there. Then she came to the park. Some men were playing Chinese chess, and some children were playing basketball. She played basketball with the children. How happy they were!
根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
( )1.Sara's neighbourhood is small but beautiful.
( )2.Sara bought medicine from the chemist's.
( )3.Sara only bought bread and vegetables in the supermarket.
( )4.There is no park in Sara's neighbourhood.
( )5.Sara played Chinese chess with the children together.
答案: 1.F 2.T 3.F 4.F 5.F 6.lake
B
This is Amy's neighbourhood. Her school is in the neighbourhood. There is a bookshop beside her school. Behind the school, there is a gym. Amy often plays basketball there. The supermarket is near the gym. At the weekend, Amy likes going shopping with her mother. Look! There's a big garden. It's beautiful. And there is a small lake in the garden. Amy likes her neighbourhood.
根据短文内容,完成示意图。(8分)
6Amyshome
答案: 7.gym 8.supermarket 9.bookshop

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭