2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年海淀单元测试AB卷五年级英语下册鲁科版》

九、给问句选择正确的答语。(5分)
( )1.Where did you take these pictures?  A.No,I didn't.
( )2.What did you do yesterday?              B.Wonderful!
( )3.How were your winter holidays?        C.It's ice hockey,my favourite sport.
( )4.What sport is this?                              D.I took them in Ottawa.
( )5.Did you go ice fishing in your holidays? E.I visited my friends.
答案: 1.D 2.E 3.B 4.C 5.A
十、看图,仿照例子写对话。(6分)
 例
例: last Sunday
—What did you do last Sunday?
—I took pictures.
1.
last week
—_______
—_______
2.
in the winter holidays
—_______
—_______
3.
the Lantern Festival
—_______
—_______

答案:
@@1.—What did you do last week?—I played football.
@@2.—What did you do in the winter holidays?—I went skating.
@@3.—What did you do at the Lantern Festival?—I visited my grandparents.
十一、阅读理解。(20分)
A
John was busy last weekend.He got up early on Saturday morning.First,he cleaned his room.Then,he washed clothes.In the afternoon,he visited his grandparents with his mother,and he went ice fishing with his grandparents.In the evening,he read picture books in his bedroom.He went skiing with his friends on Sunday morning.In the afternoon,he played football on the playground.In the evening,he watched TV with his parents.
(一)根据短文内容,判断下列句子正(T)误(F)。(4分)
( )1.Last Saturday morning,John got up early.
( )2.John visited his grandparents on Saturday morning.
( )3.John read picture books with his friends last weekend.
( )4.John's parents didn't watch TV last weekend.
(二)根据短文内容,在John做过的事情的图片下画“√”。(6分)
 
                         
               
( ) ( ) ( ) ( )
( ) ( ) ( ) ( )
答案: A)(一)1.T 2.F 3.F 4.F
(二)提示:在 A、B、C、D、F、G 图下画“√”。
B
It was the Lantern Festival yesterday.I went to my grandparents' home with my parents.We had yuanxiao for breakfast.After breakfast,we went out and learned the yangge dance from the women(女人).Then we joined the parade.In the evening,we watched the beautiful lanterns.My friend Xiao Ming guessed a riddle and got a prize.He was very excited.He took many pictures there.Everyone was very happy.We had a good time.
(一)根据短文内容,按先后顺序给下列图片排序。(5分)
               
( ) ( ) ( ) ( ) ( )
(二)根据短文内容,选择正确答案。(5分)
( )1.I visited my grandparents with my _______.
A.father and mother B.uncle C.sister
( )2.We had yuanxiao for _______.
A.lunch B.breakfast C.dinner
( )3.I learned the yangge dance from _______.
A.parents B.Xiao Ming C.the women
( )4.In the evening,we watched _______.
A.TV B.the lanterns C.the yangge dance
( )5.We _______ yesterday.
A.had a bad time B.were not very happy C.had a good time
答案: B)(一)2 5 3 1 4
(二)1.A 2.B 3.C 4.B 5.C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭