第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
I.连线组短语,并写出相应的汉语意思。
1. do A. 1. do A. the room________
2. clean B. 2. clean B. dinner________
3. wash C. 3. wash C. homework________
4. cook D. 4. cook D. clothes________
1. do A. 1. do A. the room________
2. clean B. 2. clean B. dinner________
3. wash C. 3. wash C. homework________
4. cook D. 4. cook D. clothes________
答案:
1.C 做作业 2.A 打扫房间 3.D 洗衣服 4.B 做晚饭
( )1. He often goes for a walk Sundays.
A. in
B. at
C. on
A. in
B. at
C. on
答案:
C
( )2. I often go with my mother.
A. shopping
B. shop
C. shoping
A. shopping
B. shop
C. shoping
答案:
A
( )3. She plays ping - pong with her mother.
A. sometime
B. sometimes
C. some times
A. sometime
B. sometimes
C. some times
答案:
B
( )4. She often on the weekend.
A. clean her room
B. clean my room
C. cleans her room
A. clean her room
B. clean my room
C. cleans her room
答案:
C
( )5. He often takes a class on Saturdays.
A. dance
B. danceing
C. dancing
A. dance
B. danceing
C. dancing
答案:
C
III.小朋友们在谈论他们的周末活动,请帮忙写一写。

learn&Do a survey
1. Wu Binbin on the weekend.
2. Bill on the weekend.
3. Lucy on the weekend.
4. Tim on the weekend.
5. Oliver on the weekend.
learn&Do a survey
1. Wu Binbin on the weekend.
2. Bill on the weekend.
3. Lucy on the weekend.
4. Tim on the weekend.
5. Oliver on the weekend.
答案:
1.goes shopping 2.goes for a walk 3.cleans the room 4.takes a dancing class 5.watches TV
IV.从II栏中选出与I栏相对应的答句。
I
( )1. When do you play sports?
( )2. When do you go to bed?
( )3. What do you do on the weekend?
( )4. When do you get up?
( )5. Where is Sarah?
II
A. At 9:30 p.m.
B. I usually get up at 7:00 in the morning.
C. Usually I watch TV.
D. She's in the fruit shop.
E. I often play sports at 4:00 in the afternoon.
I
( )1. When do you play sports?
( )2. When do you go to bed?
( )3. What do you do on the weekend?
( )4. When do you get up?
( )5. Where is Sarah?
II
A. At 9:30 p.m.
B. I usually get up at 7:00 in the morning.
C. Usually I watch TV.
D. She's in the fruit shop.
E. I often play sports at 4:00 in the afternoon.
答案:
1.E 2.A 3.C 4.B 5.D
V.阅读短文,判断正(T)误(F)。
I'm Jim. I'm a student. I don't go to school on the weekend. On the weekend I get up at 8:00. I eat breakfast at 8:30. I often have bread and milk for breakfast. On Saturday morning, I read books and play the piano. I usually play football with my classmates in the afternoon. On Sundays, I often go swimming. Sometimes I go shopping. I have a good time every weekend.
( )1. Jim gets up at 8:30 on the weekend.
( )2. Jim often has bread and juice for breakfast.
( )3. Jim reads books and plays the piano on Saturday morning.
( )4. Jim often goes swimming on Sundays.
( )5. Jim sometimes goes shopping on Sundays.
I'm Jim. I'm a student. I don't go to school on the weekend. On the weekend I get up at 8:00. I eat breakfast at 8:30. I often have bread and milk for breakfast. On Saturday morning, I read books and play the piano. I usually play football with my classmates in the afternoon. On Sundays, I often go swimming. Sometimes I go shopping. I have a good time every weekend.
( )1. Jim gets up at 8:30 on the weekend.
( )2. Jim often has bread and juice for breakfast.
( )3. Jim reads books and plays the piano on Saturday morning.
( )4. Jim often goes swimming on Sundays.
( )5. Jim sometimes goes shopping on Sundays.
答案:
1.F [解析]根据文中“On the weekend I get up at 8:00.”可知,答案为F。
2.F [解析]根据文中“I often have bread and milk for breakfast.”可知,Jim早餐经常吃面包和喝牛奶。
3.T [解析]根据文中“On Saturday morning,I read books and play the piano.”可知,答案为T。
4.T [解析]根据文中“On Sundays,I often go swimming.”可知,答案为T。
5.T [解析]根据文中“On Sundays...Sometimes I go shopping.”可知,答案为T。
2.F [解析]根据文中“I often have bread and milk for breakfast.”可知,Jim早餐经常吃面包和喝牛奶。
3.T [解析]根据文中“On Saturday morning,I read books and play the piano.”可知,答案为T。
4.T [解析]根据文中“On Sundays,I often go swimming.”可知,答案为T。
5.T [解析]根据文中“On Sundays...Sometimes I go shopping.”可知,答案为T。
查看更多完整答案,请扫码查看