第35页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
VIII.从方框中选择合适的选项补全对话。(有两个多余选项)
A:Excuse me. Can I ask you some questions?
B:Sure.
A:1.______
B:I often watch TV and clean the room.
A:2.______
B:I go to work at 8:30 in the morning.
A:3.______
B:I go home at 5:00 in the afternoon.
A:4.______
B:I often play sports after work.
A:5.______
B:You're welcome.
A:Excuse me. Can I ask you some questions?
B:Sure.
A:1.______
B:I often watch TV and clean the room.
A:2.______
B:I go to work at 8:30 in the morning.
A:3.______
B:I go home at 5:00 in the afternoon.
A:4.______
B:I often play sports after work.
A:5.______
B:You're welcome.
答案:
1. E 2. G 3. D 4. C 5. B
IX.阅读短文,判断正(T)误(F)。
Wang Lin is a boy. He is twelve. He lives in the countryside(农村)near Nanjing with his grandparents. He likes the teachers and classmates there. And he likes the weather there, too. It's warm and sunny in spring there. He goes swimming in the river and goes fishing with his cousins in summer. On the weekend, he often goes to the field to catch insects(昆虫). In autumn, sometimes he helps the farmers with their field work. His favourite season is winter, because he can make snowmen with his friends. It's great fun. He loves the countryside very much.
( )1.Wang Lin lives with his parents.
( )2.Wang Lin doesn't like the weather in Nanjing.
( )3.It's warm and sunny in summer there.
( )4.Wang Lin can make snowmen in winter.
( )5.Wang Lin loves the countryside very much.
Wang Lin is a boy. He is twelve. He lives in the countryside(农村)near Nanjing with his grandparents. He likes the teachers and classmates there. And he likes the weather there, too. It's warm and sunny in spring there. He goes swimming in the river and goes fishing with his cousins in summer. On the weekend, he often goes to the field to catch insects(昆虫). In autumn, sometimes he helps the farmers with their field work. His favourite season is winter, because he can make snowmen with his friends. It's great fun. He loves the countryside very much.
( )1.Wang Lin lives with his parents.
( )2.Wang Lin doesn't like the weather in Nanjing.
( )3.It's warm and sunny in summer there.
( )4.Wang Lin can make snowmen in winter.
( )5.Wang Lin loves the countryside very much.
答案:
1. F [解析]根据“Helivesinthecountryside(农村)near Nanjing with his grandparents.”可知,Wang Lin和他的外祖父母住在一起,而不是他的父母。
2. F [解析]根据“And he likes the weather there,too.”可知,Wang Lin喜欢南京的天气。
3. F [解析]根据“It’s warm and sunny in spring there.”可知,那里的春天是温暖和晴朗的,而不是夏天。
4. T
5. T
2. F [解析]根据“And he likes the weather there,too.”可知,Wang Lin喜欢南京的天气。
3. F [解析]根据“It’s warm and sunny in spring there.”可知,那里的春天是温暖和晴朗的,而不是夏天。
4. T
5. T
X.阅读对话,完成表格。
Mike:What's your job?
Mr Wang:I'm a policeman.
Mike:When do you go to work?
Mr Wang:I go to work at 9:00 in the evening.
Mike:When do you eat dinner?
Mr Wang:I eat dinner at 7:00 in the evening.
Mike:When do you go home?
Mr Wang:I go home at 5:00 in the morning. I eat breakfast at 6:00 a.m. Then I go to bed.
Mike:When do you get up?
Mr Wang:I usually get up at 2:00 in the afternoon. I play sports at 3:00 in the afternoon.
Mike:What's your job?
Mr Wang:I'm a policeman.
Mike:When do you go to work?
Mr Wang:I go to work at 9:00 in the evening.
Mike:When do you eat dinner?
Mr Wang:I eat dinner at 7:00 in the evening.
Mike:When do you go home?
Mr Wang:I go home at 5:00 in the morning. I eat breakfast at 6:00 a.m. Then I go to bed.
Mike:When do you get up?
Mr Wang:I usually get up at 2:00 in the afternoon. I play sports at 3:00 in the afternoon.
答案:
1. eat dinner 2. 9:00 in the evening 3. 5:00 in the morning 4. eat breakfast 5. get up
查看更多完整答案,请扫码查看