第55页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
( )1.Here a rabbit.
A.are B.come C.comes
A.are B.come C.comes
答案:
C
( )2. desk is that?
A.Who B.Whose C.What
A.Who B.Whose C.What
答案:
B
( )3. are the birds doing?
They're flying.
A.What B.Who C.Where
They're flying.
A.What B.Who C.Where
答案:
A
( )4.−−Is the picture Mike's?
.It's his.
A.Yes,it is B.No,it isn't C.yes,there is
.It's his.
A.Yes,it is B.No,it isn't C.yes,there is
答案:
A
( )5.This is Zhang Peng ' s pencil.The pencil is .
A.he's B.his C.him
A.he's B.his C.him
答案:
B
II.[教材P55改编]从方框中选择正确的句子填入下列情景图的空缺处,使其成为一个完整的故事。
C Story time
C Story time
答案:
1. C
2. D
3. B
4. E
5. A
2. D
3. B
4. E
5. A
III.阅读短文,选择正确的答案。
Today is Saturday.David's family are at home.His father Mr Black is reading a book in the study.His mother is cooking in the kitchen.His brother Tom and his friend John are playing chess in the bedroom.His grandmother is watching TV in the living room.Where is
David?Oh,he's playing with his dog Jack!
( )1.It's today.
A.Sunday
B.sunny
C.Saturday
( )2.Mr Black is .
A.cooking
B.watching TV
C.reading a book
( )3. is cooking in the kitchen.
A.Mr Black
B.David
C.David's mother
( )4.David's grandma is .
A.in the study
B.in the living room
C.in the kitchen
( )5.David is playing with .
A.Tom
B.Jack
C.John
Today is Saturday.David's family are at home.His father Mr Black is reading a book in the study.His mother is cooking in the kitchen.His brother Tom and his friend John are playing chess in the bedroom.His grandmother is watching TV in the living room.Where is
David?Oh,he's playing with his dog Jack!
( )1.It's today.
A.Sunday
B.sunny
C.Saturday
( )2.Mr Black is .
A.cooking
B.watching TV
C.reading a book
( )3. is cooking in the kitchen.
A.Mr Black
B.David
C.David's mother
( )4.David's grandma is .
A.in the study
B.in the living room
C.in the kitchen
( )5.David is playing with .
A.Tom
B.Jack
C.John
答案:
1. C [解析]根据短文中“Today is Saturday.”可知,今天是周六。
2. C [解析]根据短文中“Mr Black is reading a book”可知,Mr Black正在读书。
3. C [解析]根据短文中“His mother is cooking in the kitchen.”可知,David的妈妈正在厨房做饭。
4. B [解析]根据短文中“His grandmother is watching TV in the living room.”可知,David的奶奶正在客厅看电视。
5. B [解析]根据短文中“Oh, he’s playing with his dog Jack!”可知,David正在和他的小狗Jack玩耍。
2. C [解析]根据短文中“Mr Black is reading a book”可知,Mr Black正在读书。
3. C [解析]根据短文中“His mother is cooking in the kitchen.”可知,David的妈妈正在厨房做饭。
4. B [解析]根据短文中“His grandmother is watching TV in the living room.”可知,David的奶奶正在客厅看电视。
5. B [解析]根据短文中“Oh, he’s playing with his dog Jack!”可知,David正在和他的小狗Jack玩耍。
查看更多完整答案,请扫码查看