第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
十三、阅读理解。(15分)
A
In future,people will be busier than today. The smart home facilities(智能家居设备) will help you.

根据智能家居店的海报,1—3题选择正确答案,4—5题判断句子正(T)误(F)。(10分)
( )1.From the poster,we can see ________ smart home facilities.
A.three B.four C.five
( )2.If we have 1,000 yuan,we can buy a ________.
A.smart door B.smart curtain C.VR headset
( )3.We can ________ with a VR headset.
A.wash clothes B.cook dinner C.shop online
( )4.The smart clock can tell us the weather.
( )5.We can go to the Smart Home Store at 8:30 am.
A
In future,people will be busier than today. The smart home facilities(智能家居设备) will help you.
根据智能家居店的海报,1—3题选择正确答案,4—5题判断句子正(T)误(F)。(10分)
( )1.From the poster,we can see ________ smart home facilities.
A.three B.four C.five
( )2.If we have 1,000 yuan,we can buy a ________.
A.smart door B.smart curtain C.VR headset
( )3.We can ________ with a VR headset.
A.wash clothes B.cook dinner C.shop online
( )4.The smart clock can tell us the weather.
( )5.We can go to the Smart Home Store at 8:30 am.
答案:
1.B 2.B 3.C 4.T 5.F
B
Hello! My name is Anna. There is a garden behind my house. In the past,there was a lot of grass in it,but there were no flowers in it. One day,Mum bought flowers for the garden. She asked,“Who can help me?”“I can help you! But I don't know how to plant(种植) flowers,”I said. But Mum said,“Come on.It will be fun.”I helped Mum dig holes(挖坑).It was very hard. And then I helped put the flowers in the holes. At last I helped water the flowers. Now there are many flowers in our garden. They're so beautiful! I like planting flowers.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5分)
( )6.Anna's mum bought grass for the garden.
( )7.Anna knew a lot about planting flowers.
( )8.It was very hard for Anna to dig holes.
( )9.They didn't need to water the flowers after planting them.
( )10.There are many flowers in the garden now.
Hello! My name is Anna. There is a garden behind my house. In the past,there was a lot of grass in it,but there were no flowers in it. One day,Mum bought flowers for the garden. She asked,“Who can help me?”“I can help you! But I don't know how to plant(种植) flowers,”I said. But Mum said,“Come on.It will be fun.”I helped Mum dig holes(挖坑).It was very hard. And then I helped put the flowers in the holes. At last I helped water the flowers. Now there are many flowers in our garden. They're so beautiful! I like planting flowers.
根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。(5分)
( )6.Anna's mum bought grass for the garden.
( )7.Anna knew a lot about planting flowers.
( )8.It was very hard for Anna to dig holes.
( )9.They didn't need to water the flowers after planting them.
( )10.There are many flowers in the garden now.
答案:
6.F 7.F 8.T 9.F 10.T
十四、书面表达。(10分)
今天是你的生日,你的家人和朋友正在为你举办生日聚会。他们现在都在做什么呢?请根据思维导图写一写吧!开头已经给出。

Today is my birthday. We're having a birthday party at my home. ______________
今天是你的生日,你的家人和朋友正在为你举办生日聚会。他们现在都在做什么呢?请根据思维导图写一写吧!开头已经给出。
Today is my birthday. We're having a birthday party at my home. ______________
答案:
My mother is cooking a big meal for us. My father is making a birthday cake for me. My friends are singing and dancing, and I am playing the piano. We are very happy.
查看更多完整答案,请扫码查看