2025年好卷五年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年好卷五年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年好卷五年级英语下册外研版》

三、新考法·表文转换 Diandian记录了自己一天的行程。阅读短文,补全表格。(25分)
I am Diandian. I get up at six o’clock from Monday to Friday. Then I wash my face and have breakfast. I go to school at seven o’clock. We start our class at eight o’clock. There are many beautiful pictures on the walls of our classroom. I like English very much. I feel happy in our English classes. I go home at half past four. I do sports at a quarter to five. I always run in the park next to my home. I study hard and do my homework every day. After finishing my homework, I always do some housework.

答案: 6:00@@8:00@@16:45@@go to school@@go home
四、(广西南宁市)南宁近些年发生了很大的变化,人们的生活也越来越好。根据短文内容或实际情况,回答下列问题。(30分)
Nanning is famous for its green plants all the year. People call it the “Green City”. Life was very different in Nanning many years ago. There weren’t many tall buildings or department stores. And there weren’t many buses or cars. Now, people have a better life. There are many big supermarkets and beautiful parks there. It’s very easy to go shopping. We can see big trees and colourful flowers around the city. They make our city more beautiful and cleaner than it used to be. There are many restaurants in Nanning, too. We can eat lots of delicious food. We can also visit many places by underground(地铁). It’s fast and convenient(方便的). Nanning is changing. We love it very much.
1. What is Nanning famous for?
______________________________
2. Were there many tall buildings and department stores in Nanning many years ago?
______________________________
3. What can you see around the city now?
______________________________
4. How is the underground?
______________________________
5. What changes can you see in your hometown? 新题型·结论开放题
______________________________
答案: Nanning is famous for green green plants all the year.@@No, there weren’t.@@We can see big trees and colourful flowers around the city.@@It’s fast and convenient.@@(答案不唯一)I live in a small village. There are two big supermarkets and small small parks in my hometown now. / In my city, there are lots of museums and parks now.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭