第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
九、Amy和Sam正在讨论假期的活动。选择合适的选项补全对话。(10分)
Amy: Hi, Sam. How are you?
Sam: I’m fine, thank you.
Amy: 1. ______
Sam: I went to Yinchuan. It’s a beautiful place.
Amy: 2. ______
Sam: It’s in the north of China.
Amy: 3. ______
Sam: No, I didn’t. I went there with my friends.
Amy: 4. ______
Sam: We climbed the mountains. And we ate delicious food.
Amy: Did you have a nice time?
Sam: 5. ______
A. Did you go with your parents?
B. Where did you go for the holidays?
C. Where is Yinchuan?
D. What did you do there?
E. Yes, we did.
Amy: Hi, Sam. How are you?
Sam: I’m fine, thank you.
Amy: 1. ______
Sam: I went to Yinchuan. It’s a beautiful place.
Amy: 2. ______
Sam: It’s in the north of China.
Amy: 3. ______
Sam: No, I didn’t. I went there with my friends.
Amy: 4. ______
Sam: We climbed the mountains. And we ate delicious food.
Amy: Did you have a nice time?
Sam: 5. ______
A. Did you go with your parents?
B. Where did you go for the holidays?
C. Where is Yinchuan?
D. What did you do there?
E. Yes, we did.
答案:
B@@C@@A@@D@@E
十、新形式·车票 Luo Xiaodan和父母去了北京。根据短文内容和她的车票信息,完成下列任务。(10分)
Hello! I’m Luo Xiaodan. Last year I went to Beijing with my parents. The weather was sunny. On the first day, we visited Capital Museum. There are lots of old things in it. I saw the past of Beijing from these old things. I ate noodles for dinner. They were delicious. On the second day, we went to Badaling by bus. The Great Wall is very old and very long. It took us about three hours to get to the top. I was very thirsty and tired. My father took some photos of the beautiful flowers and green plants. On the last day, we went to Beihai Park by subway (地铁). It was very beautiful. We rowed a boat on the lake. I sang a song Let’s row the oars. After that, we watched Beijing Opera. My mother liked it very much. We had a lovely time there.

任务一:根据短文内容,用数字1~5给下列图片排序。(5分)

任务二:根据短文内容及车票信息,选择恰当的单词,补全句子。(5分)
1. Luo Xiaodan and her parents had a trip in ________ ( winter/summer ).
2. Luo Xiaodan and her parents went to Beijing by ________ ( train/plane ).
3. Luo Xiaodan and her parents stayed in Beijing for ________ ( two/three ) days.
4. There are many ________ ( old/new ) things in Capital Museum.
5. Luo Xiaodan sang a song Let’s row the oars on the ________ ( subway/boat ).
Hello! I’m Luo Xiaodan. Last year I went to Beijing with my parents. The weather was sunny. On the first day, we visited Capital Museum. There are lots of old things in it. I saw the past of Beijing from these old things. I ate noodles for dinner. They were delicious. On the second day, we went to Badaling by bus. The Great Wall is very old and very long. It took us about three hours to get to the top. I was very thirsty and tired. My father took some photos of the beautiful flowers and green plants. On the last day, we went to Beihai Park by subway (地铁). It was very beautiful. We rowed a boat on the lake. I sang a song Let’s row the oars. After that, we watched Beijing Opera. My mother liked it very much. We had a lovely time there.
任务一:根据短文内容,用数字1~5给下列图片排序。(5分)
任务二:根据短文内容及车票信息,选择恰当的单词,补全句子。(5分)
1. Luo Xiaodan and her parents had a trip in ________ ( winter/summer ).
2. Luo Xiaodan and her parents went to Beijing by ________ ( train/plane ).
3. Luo Xiaodan and her parents stayed in Beijing for ________ ( two/three ) days.
4. There are many ________ ( old/new ) things in Capital Museum.
5. Luo Xiaodan sang a song Let’s row the oars on the ________ ( subway/boat ).
答案:
3@@1@@4@@5@@2@@summer@@train@@three@@old@@boat
查看更多完整答案,请扫码查看