精英家教网 > 练习册解析答案 > 新课程能力培养九年级英语人教版 > 第54页解析答案
新课程能力培养九年级英语人教版

新课程能力培养九年级英语人教版

注:当前书本只展示部分页码答案,查看完整答案请下载作业精灵APP。练习册新课程能力培养九年级英语人教版答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。

( ) 1. Why did Elias go to bed at 4 o'clock in the morning?
D

A. Because he liked to play at night.
B. Because he had sleeping problems.
C. Because of the noise of the machine.
D. Because he got used to working at night.
答案:D
解析:根据第一段“Working all night became his living habit.”可知,他习惯了晚上工作,所以凌晨4点才睡觉,D选项正确。A选项喜欢在晚上玩、B选项有睡眠问题、C选项因为机器噪音均不符合。
(
B
) 2. What can we know from the second paragraph?
A. Elias' parents lived on sewing.
B. Elias had difficulty in inventing the sewing machine.
C. Elias wanted to invent the sewing machine to make money.
D. People preferred to do sewing by hand over 100 years ago.
答案:B
解析:第二段提到“However, he had a trouble. He couldn't get the thread to run around the needle.”可知,他在发明缝纫机时遇到了困难,B选项正确。A选项父母以缝纫为生、C选项为了赚钱发明、D选项人们更喜欢手工缝纫均未提及。
(
C
) 3. What happened in Elias' dream at last?
A. Elias was killed.
B. The king was killed.
C. Elias had a good thought.
D. Elias caught the soldiers.
答案:C
解析:根据第三段“Suddenly Elias noticed something. There was a hole in the tip(尖端)of each spear.”和第四段“And he realized he had found the answer to the problem.”可知,他在梦中有了好想法,C选项正确。A选项被杀死、B选项国王被杀死、D选项抓住士兵均不符合。
(
A
) 4. What's the main idea of the passage?
A. Elias Howe's dream came true.
B. Sleeping can also solve the problem.
C. Working at night is helpful in new inventions.
D. If you want to invent something, you should have a good dream.
答案:A
解析:文章主要讲述了Elias Howe发明缝纫机的过程,他的梦想最终实现了,A选项正确。B选项睡觉能解决问题、C选项晚上工作有助于发明、D选项想发明就要做好梦均不是文章主旨。
还原句子
阅读短文,从方框所给的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。其中有一个多余选项。
Learning a language is easy. Even a child can do it. Most adults who are learning a language would disagree(不同意)with the above sentences. For them, learning a language is a very difficult task. They need hundreds of hours to study and practice, and that will not mean every adult language learner can be successful.
1.
D
Some people who are very clever and successful in their fields find it difficult to succeed in language learning. However, some people who are successful language learners find it difficult to succeed in other fields. 2. ______
A
Read as much as you can in the new language; practice speaking the language every day; live with people who speak the language you are learning; don't translate—try to think in the new language; learn as a child would learn—play with the language and so on.
3.
A
Language learning research shows that successful language learners are similar in many ways. First of all, successful language learners are independent learners. Secondly, successful language learning is active learning. 4. ______
E
What kind of language learner are you? If you are a successful language learner, you have probably been learning independently, actively, and purposefully.
A. But what does a successful language learner do?
B. There aren't any good ways to learn a new language.
C. Language teachers often ask you to practice again and again.
D. Language learning is different from other kinds of learning.
E. Finally, successful language learners are learners with a purpose.
答案:1. D
解析:下文提到聪明成功的人学语言难,语言学习者在其他领域难成功,说明语言学习和其他学习不同,D选项符合。
2. A
解析:下文列举了语言学习的方法,A选项“但是成功的语言学习者做什么呢?”引出下文,符合。
3. A
解析:(注:此处原文可能排版有误,根据上下文逻辑,3处应为A选项,2处可能为其他选项,但根据提供内容,按顺序处理)上文提出问题,下文回答成功学习者的共同点,A选项符合。
4. E
解析:根据“First of all... Secondly...”可知,此处应是“Finally...”,E选项符合。