第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
(
A.have; is
B.has; is
C.is; has
C
)3.He ____ quiet. He ____ nice short hair.A.have; is
B.has; is
C.is; has
答案:
3. C
(
A.makes
B.make
C.plays
A
)4.My friend often ____ me smile.A.makes
B.make
C.plays
答案:
4. A
(
A.short
B.long
C.strong
C
)5.My father is a PE teacher. He's tall and ____.A.short
B.long
C.strong
答案:
5. C
九、句子配对。(6分)
(
A. He's a factory worker.
(
B. He has big eyes.
(
C. We often read books together.
(
D. Her name is Amy.
(
E. My best friend is John.
(
F. Yes, it is.
(
A
)1. What's your uncle's job?A. He's a factory worker.
(
E
)2. Who's your best friend?B. He has big eyes.
(
F
)3. Is this your best friend?C. We often read books together.
(
D
)4. Who is she?D. Her name is Amy.
(
B
)5. What does he look like?E. My best friend is John.
(
C
)6. What do you do together?F. Yes, it is.
答案:
1. A 2. E 3. F 4. D 5. B 6. C
十、阅读短文,完成任务。(13分)
Linda's friends come to her home
My friends come to my home. Lisa is from Canada. She is tall and thin. She has short brown hair. Her mother is a nurse. Mary is from the USA. She is short and thin. Her mother is my English teacher. Bob is tall and strong. He likes ball games. He often plays football with his father. He can play football very well. His father is a good football teacher.
任务一:阅读短文,将人物和职业匹配,连线。(3分)

任务二:阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
( )1. Lisa is from the USA.
( )2. Mary is short and strong.
( )3. Mary's mother is Linda's teacher.
( )4. Bob likes balls games.
( )5. Bob often plays football with Linda.
Linda's friends come to her home
My friends come to my home. Lisa is from Canada. She is tall and thin. She has short brown hair. Her mother is a nurse. Mary is from the USA. She is short and thin. Her mother is my English teacher. Bob is tall and strong. He likes ball games. He often plays football with his father. He can play football very well. His father is a good football teacher.
任务一:阅读短文,将人物和职业匹配,连线。(3分)
任务二:阅读短文,判断下列句子正(T)误(F)。(10分)
( )1. Lisa is from the USA.
( )2. Mary is short and strong.
( )3. Mary's mother is Linda's teacher.
( )4. Bob likes balls games.
( )5. Bob often plays football with Linda.
答案:
任务一:

任务二:1. F 2. F 3. T 4. T 5. F
任务一:
任务二:1. F 2. F 3. T 4. T 5. F
查看更多完整答案,请扫码查看