第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
(
A.are; is
B.are; are
C.is; are
C
)44.There ____ a library. There ____ so many books.A.are; is
B.are; are
C.is; are
答案:
44. C
九、读对话,选择正确的句子,将字母选项填在横线上。(10分)
Mike: Good afternoon, John. 45.
John: Guess.
Mike: Autumn.
John: 46.
Mike: I like autumn too. I like the falling leaves. 47.
John: Yes, there are many festivals. 48.
Mike: Oh! The Double Ninth Festival is coming. 49.
John: I can clean the room.
Mike: You are a big boy now.
A. My family and I often get together and have fun.
B. You're right!
C. I can also enjoy mooncakes.
D. What can you do for your grandparents?
E. Which season do you like?
Mike: Good afternoon, John. 45.
E
John: Guess.
Mike: Autumn.
John: 46.
B
What about you?Mike: I like autumn too. I like the falling leaves. 47.
C
John: Yes, there are many festivals. 48.
A
Mike: Oh! The Double Ninth Festival is coming. 49.
D
John: I can clean the room.
Mike: You are a big boy now.
A. My family and I often get together and have fun.
B. You're right!
C. I can also enjoy mooncakes.
D. What can you do for your grandparents?
E. Which season do you like?
答案:
45. E 46. B 47. C 48. A 49. D
十、读对话,完成任务。(8分)
Zhang Peng: Hey, Amy. This is our new school.
Amy: Wow! It's so big and clean.
Zhang Peng: Yes. Look! Who is that man?
Amy: He is Mr Zhang. He is a cleaner.
Zhang Peng: That's an important job!
Amy: Yes! Our school needs many helpers. Miss Liu is also important.
Zhang Peng: Why?
Amy: She is a cook. She cooks healthy and yummy food for us.
Zhang Peng: That's great! We need different jobs in our school.
Task 1:读对话,勾出文中提到的职业。(4分)

Task 2:读对话,判断正(T)误(F)。(4分)
( )50. The school is small but clean.
( )51. Mr Zhang cooks healthy and yummy food.
Zhang Peng: Hey, Amy. This is our new school.
Amy: Wow! It's so big and clean.
Zhang Peng: Yes. Look! Who is that man?
Amy: He is Mr Zhang. He is a cleaner.
Zhang Peng: That's an important job!
Amy: Yes! Our school needs many helpers. Miss Liu is also important.
Zhang Peng: Why?
Amy: She is a cook. She cooks healthy and yummy food for us.
Zhang Peng: That's great! We need different jobs in our school.
Task 1:读对话,勾出文中提到的职业。(4分)
Task 2:读对话,判断正(T)误(F)。(4分)
( )50. The school is small but clean.
( )51. Mr Zhang cooks healthy and yummy food.
答案:
Task 1:
Task 2: 50. F 51. F
Task 1:
Task 2: 50. F 51. F
十一、读短文,完成以下练习。(8分)

Miss White is our English teacher. In her family, there are three teachers. Her grandma and her aunt are teachers too.
Miss White looks very nice. She has short hair and big eyes. She is kind. She often helps us. She often reads books in the library. And she always reads funny stories for us in the class. We all like her class very much. She likes Chinese food. And she can cook nice food. Miss White is our teacher. She is our good friend too.
Task 1:读短文,给下列图片标上正确的序号。(4分)

Task 2:读短文,选择正确的选项。(4分)
(
A. cook B. driver C. teacher
(
A. room B. park C. library
Miss White is our English teacher. In her family, there are three teachers. Her grandma and her aunt are teachers too.
Miss White looks very nice. She has short hair and big eyes. She is kind. She often helps us. She often reads books in the library. And she always reads funny stories for us in the class. We all like her class very much. She likes Chinese food. And she can cook nice food. Miss White is our teacher. She is our good friend too.
Task 1:读短文,给下列图片标上正确的序号。(4分)
4 1 3 2
Task 2:读短文,选择正确的选项。(4分)
(
C
)52. —What's Miss White's aunt's job? —She's a ____.A. cook B. driver C. teacher
(
C
)53. Miss White reads books in the ____.A. room B. park C. library
答案:
Task 1: 4 1 3 2 Task 2: 52. C 53. C
查看更多完整答案,请扫码查看