第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
<题目>B
Froggy’s father is a lifeguard. 6. ____ He doesn’t like the red life jacket. He doesn’t like sitting on the lifeguard’s chair all day and all night.
Froggy wants to be a pilot. He wants to fly a plane, but he is afraid of flying.
Froggy wants to be a singer. He wants to be a star. But he is not good at singing. He is sad.
Suddenly he hears a cry. A chick is in the lake! Froggy jumps into the lake, swims to the chick with his father and saves the chick.

“You’re brave!” says his father. “And you’re good at swimming, too. Do you want to be a lifeguard?” “Yes, I do!” says Froggy. 7. ____ He enjoys his new job very much.
(二)阅读短文,将下列句子填入文中空白处。(填选项)(4分)
A. Froggy becomes a lifeguard.
B. But Froggy doesn’t want to be a lifeguard like his dad.
(三)阅读短文,判断下列句子是否正确。正确写“T”,错误写“F”。(6分)
(
(
(
Froggy’s father is a lifeguard. 6. ____ He doesn’t like the red life jacket. He doesn’t like sitting on the lifeguard’s chair all day and all night.
Froggy wants to be a pilot. He wants to fly a plane, but he is afraid of flying.
Froggy wants to be a singer. He wants to be a star. But he is not good at singing. He is sad.
Suddenly he hears a cry. A chick is in the lake! Froggy jumps into the lake, swims to the chick with his father and saves the chick.
“You’re brave!” says his father. “And you’re good at swimming, too. Do you want to be a lifeguard?” “Yes, I do!” says Froggy. 7. ____ He enjoys his new job very much.
(二)阅读短文,将下列句子填入文中空白处。(填选项)(4分)
A. Froggy becomes a lifeguard.
B. But Froggy doesn’t want to be a lifeguard like his dad.
(三)阅读短文,判断下列句子是否正确。正确写“T”,错误写“F”。(6分)
(
T
)8. Froggy wants to fly in the sky, but he is afraid.(
F
)9. Froggy likes singing, and he is good at it.(
T
)10. Froggy is brave and good at swimming.题目>
答案:
(二)6. B 7. A
(三)8. T 9. F 10. T
(三)8. T 9. F 10. T
十一、书面表达。(10分)
Sam是一位来自英国的学生,目前在中国学习。假如你是Sam,请根据提示,介绍自己的假期计划。必须包含所有提示要点,可适当增加内容以使行文通顺、连贯。

My winter vacation plan
Winter vacation is coming.
Sam是一位来自英国的学生,目前在中国学习。假如你是Sam,请根据提示,介绍自己的假期计划。必须包含所有提示要点,可适当增加内容以使行文通顺、连贯。
My winter vacation plan
Winter vacation is coming.
I’m so excited because I have a wonderful plan. I am going to visit London with my family on January 18th. We will take a plane to get there. In London, we are going to walk along the Thames. It must be very beautiful. We will also visit my grandparents and eat delicious food. It will be a fun trip!
I can’t wait!
答案:
My winter vacation plan Winter vacation is coming. I’m so excited because I have a wonderful plan. I am going to visit London with my family on January 18th. We will take a plane to get there. In London, we are going to walk along the Thames. It must be very beautiful. We will also visit my grandparents and eat delicious food. It will be a fun trip! I can’t wait!
查看更多完整答案,请扫码查看