第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
七、新材科·传统文化 Lucy正在国际网站上宣传祖国的传统文化。请选择合适的单词,补全她发布的信息。
A.have fun B.China C.Chinese
D.excited E.put on F.family


1.
A.have fun B.China C.Chinese
D.excited E.put on F.family
1.
B
2.D
3.F
4.A
5.E
6.C
答案:
1.B 2.D 3.F 4.A 5.E 6.C
八、看!Mike正在介绍他的春节活动,阅读短文,完成下列任务。
We have a good time during the Spring Festival. On that day, I get up early. Then I put on my new clothes. I brush my teeth and wash my face. After that, I have breakfast with my parents. At noon I always go to my grandparents' house. They give me lucky money. In the afternoon, we make dumplings together. In the evening, we eat dumplings, watch TV and talk. We all love the holiday.
(一)阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(二)阅读短文,回答问题。
4. What do they do in the afternoon?
5. Do they love the Spring Festival?
We have a good time during the Spring Festival. On that day, I get up early. Then I put on my new clothes. I brush my teeth and wash my face. After that, I have breakfast with my parents. At noon I always go to my grandparents' house. They give me lucky money. In the afternoon, we make dumplings together. In the evening, we eat dumplings, watch TV and talk. We all love the holiday.
(一)阅读短文,判断正(T)误(F)。
(
F
)1.I don't get up early on the Spring Festival.(
T
)2.I have breakfast after I brush my teeth and wash my face.(
T
)3.I get lucky money from my grandparents.(二)阅读短文,回答问题。
4. What do they do in the afternoon?
They make dumplings together.
5. Do they love the Spring Festival?
Yes, they do.
答案:
(一)1.F 2.T 3.T
(二)4.They make dumplings together.
5.Yes, they do.
(二)4.They make dumplings together.
5.Yes, they do.
查看更多完整答案,请扫码查看