第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
七、John 老师为了检测 Bob 对本课句子的掌握情况,设置了句子大变身题目,请按指令写一写。
1. a, is, city, Beijing, big (.)(连词成句)
________________________
2. many, there, places, in, interesting, are, Beijing(.)(连词成句)
________________________
3. I want to go with my sister.(对画线部分提问)
________________________
4. Do you love to travel?(作肯定回答)
________________________
5. I want to go to Hainan.(对画线部分提问)
________________________
1. a, is, city, Beijing, big (.)(连词成句)
________________________
Beijing is a big city.
2. many, there, places, in, interesting, are, Beijing(.)(连词成句)
________________________
There are many interesting places in Beijing.
3. I want to go with my sister.(对画线部分提问)
________________________
Who do you want to go with?
4. Do you love to travel?(作肯定回答)
________________________
Yes,I do.
5. I want to go to Hainan.(对画线部分提问)
________________________
Where do you want to go?
答案:
1.Beijing is a big city.
2.There are many interesting places in Beijing.
3.Who do you want to go with?
4.Yes,I do.
5.Where do you want to go?
2.There are many interesting places in Beijing.
3.Who do you want to go with?
4.Yes,I do.
5.Where do you want to go?
八、Dongdong 正在写一篇文章介绍好友 Nancy,他遇到了一些问题。请你帮他选择合适的单词并用其正确形式补全短文。
to wait famous Tianjin
also love place
Nancy 1.
to wait famous Tianjin
also love place
Nancy 1.
loves
to travel. She wants to go to 2. Tianjin
. It is a big city. There are many interesting 3. places
there. She wants her friend Lily 4. to
come. She wants to see the Tientsin Eye, the Five Old Street. She 5. also
wants to see Nankai University. It's very 6. famous
. She can't 7. wait
to go.
答案:
1.loves 2.Tianjin 3.places 4.to
5.also 6.famous 7.wait
5.also 6.famous 7.wait
九、认真阅读 Danny 的周末,完成下列任务。
Danny and his father go to the Great Wall at the weekend. They go to Badaling by bus. They arrive there at ten o'clock in the morning. The wall is very old and very long. They walk on the wall for one hour. There are lots of people. They take photos of the mountains with beautiful flowers and green plants. Danny takes a photo of his father.
(一)阅读短文,回答问题。
1. Where do Danny and his father go?
2. What does Danny do for his father?
(二)阅读短文,选择正确的答案。
(

(

(
A. in the evening
B. in the afternoon
C. in the morning
Danny and his father go to the Great Wall at the weekend. They go to Badaling by bus. They arrive there at ten o'clock in the morning. The wall is very old and very long. They walk on the wall for one hour. There are lots of people. They take photos of the mountains with beautiful flowers and green plants. Danny takes a photo of his father.
(一)阅读短文,回答问题。
1. Where do Danny and his father go?
The Great Wall.
2. What does Danny do for his father?
Danny takes a photo of his father.
(二)阅读短文,选择正确的答案。
(
A
)3. Danny and ______ go to the Great Wall.(
B
)4. They go to Badaling by ______.(
C
)5. They arrive there at ten o'clock ______.A. in the evening
B. in the afternoon
C. in the morning
答案:
(一)1.The Great Wall.
2.Danny takes a photo of his father.
(二)3.A 4.B 5.C
2.Danny takes a photo of his father.
(二)3.A 4.B 5.C
查看更多完整答案,请扫码查看