第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
十一、下面是 Linda 的介绍。选择合适的选项,补全短文。
I have a big family. 1.
My uncle and my aunt are tall. They have one child. His name is Tom. 6.
A. He’s my cousin.
B. There are nine people in my family.
C. They have white hair.
D. my sister and me.
E. He is tall.
F. My mother has black hair.
I have a big family. 1.
B
My grandfather and grandmother are old. 2. C
My father is 40 years old. 3. E
He has black hair. 4. F
They have two children: 5. D
My uncle and my aunt are tall. They have one child. His name is Tom. 6.
A
His eyes are big. He is very lovely.A. He’s my cousin.
B. There are nine people in my family.
C. They have white hair.
D. my sister and me.
E. He is tall.
F. My mother has black hair.
答案:
1.B 2.C 3.E 4.F 5.D 6.A
十二、下面是 Kim 的家庭介绍,认真阅读短文,完成下面任务。
This is my family. There are six people in my family: my grandparents, my parents, my brother and me. My grandparents are old. They don’t go to work. My father is a teacher. He drives to work. My mother is a nurse. She walks to her hospital. My brother is 24 years old. He is a policeman. I am a student in Grade 5. I go to school by bus. I love my family.
(一)阅读短文,选择正确的答案。
(

(

(
A. At a school.
B. At a hospital.
C. On a farm.
(二)阅读短文,回答问题。
4. How old is my brother?
5. How do I go to school?
This is my family. There are six people in my family: my grandparents, my parents, my brother and me. My grandparents are old. They don’t go to work. My father is a teacher. He drives to work. My mother is a nurse. She walks to her hospital. My brother is 24 years old. He is a policeman. I am a student in Grade 5. I go to school by bus. I love my family.
(一)阅读短文,选择正确的答案。
(
B
)1.How does my father go to work?(
B
)2.What does my brother do?(
B
)3.Where does my mother work?A. At a school.
B. At a hospital.
C. On a farm.
(二)阅读短文,回答问题。
4. How old is my brother?
He is 24/twenty-four years old.
5. How do I go to school?
By bus.
答案:
(一)1.B 2.B 3.B
(二)4.He is 24/twenty-four years old.
5.By bus.
(二)4.He is 24/twenty-four years old.
5.By bus.
十三、家是我们的避风港湾,家人的爱伴我们一路成长。请介绍一位你的家庭成员,不能少于五句话。下面的提示问题可以帮助你思考。
What’s his/her name?
How old is he/she?
What does he/she look like?
What does he/she do?
How does he/she go to work?
...
What’s his/her name?
How old is he/she?
What does he/she look like?
What does he/she do?
How does he/she go to work?
...
My name is Bob.
I have a brother.
His name is Mike.
He is tall and thin.
He is 24 years old. He is a doctor. He works at a hospital. He goes to work by bus.
答案:
One possible version:
My name is Bob. I have a brother. His name is Mike. He is tall and thin. He is 24 years old. He is a doctor. He works at a hospital. He goes to work by bus.
My name is Bob. I have a brother. His name is Mike. He is tall and thin. He is 24 years old. He is a doctor. He works at a hospital. He goes to work by bus.
查看更多完整答案,请扫码查看