2025年全程测评试卷七年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
B
My name is Bill. I want to join you. I am good with kids. I think they and I can be good friends. I like sports. I can swim, do Chinese kung fu, and play football and ping-pong. And I can play ping-pong very well. I also like music. I can play the guitar and the trumpet. I think I can help the kids with swimming, Chinese kung fu, football and ping-pong. I can also help them with music. And I can help them with computer. I often play on the computer.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】6. Bill thinks
A. he can be a good student
B. he and the kids can be good friends
C. he can be a musician
D. he can play chess
【 】7. Can Bill do Chinese kung fu?
A. No, he can’t. B. Yes, he can.
C. He is good with kids. D. We don’t know.
【 】8. Bill can
A. play the guitar B. swim
C. play ping-pong D. play football
【 】9. Bill also likes
A. basketball B. movies
C. dancing D. music
【 】10. What does Bill often do?
A. Plays computer games. B. Paints.
C. Plays on the computer. D. Plays basketball.
My name is Bill. I want to join you. I am good with kids. I think they and I can be good friends. I like sports. I can swim, do Chinese kung fu, and play football and ping-pong. And I can play ping-pong very well. I also like music. I can play the guitar and the trumpet. I think I can help the kids with swimming, Chinese kung fu, football and ping-pong. I can also help them with music. And I can help them with computer. I often play on the computer.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】6. Bill thinks
B
.A. he can be a good student
B. he and the kids can be good friends
C. he can be a musician
D. he can play chess
【 】7. Can Bill do Chinese kung fu?
A. No, he can’t. B. Yes, he can.
C. He is good with kids. D. We don’t know.
【 】8. Bill can
C
very well.A. play the guitar B. swim
C. play ping-pong D. play football
【 】9. Bill also likes
D
.A. basketball B. movies
C. dancing D. music
【 】10. What does Bill often do?
A. Plays computer games. B. Paints.
C. Plays on the computer. D. Plays basketball.
答案:
6.B【解析】细节理解题。根据材料中的“I think they and I can be good friends”可知,Bill觉得他和孩子们能成为好朋友。故选B。
7.B【解析】细节理解题。根据材料中的“I can swim,do Chinese kung fu,and play football and ping-pong”可知,Bill会游泳、中国功夫、踢足球和打乒乓球。故选B。
8.C【解析】细节理解题。根据材料中的“And I can play ping-pong very well”可知,Bill乒乓球打得很好。故选C。
9.D【解析】细节理解题。根据材料中的“I also like music”可知,Bill也喜欢音乐。故选D。
10.C【解析】细节理解题。根据材料中的“I often play on the computer”可知,Bill经常玩电脑。故选C。
7.B【解析】细节理解题。根据材料中的“I can swim,do Chinese kung fu,and play football and ping-pong”可知,Bill会游泳、中国功夫、踢足球和打乒乓球。故选B。
8.C【解析】细节理解题。根据材料中的“And I can play ping-pong very well”可知,Bill乒乓球打得很好。故选C。
9.D【解析】细节理解题。根据材料中的“I also like music”可知,Bill也喜欢音乐。故选D。
10.C【解析】细节理解题。根据材料中的“I often play on the computer”可知,Bill经常玩电脑。故选C。
C
Amy is my good friend. She is from New York and she is thirteen years old. Now she studies in Rizhao, Shandong.
She likes playing tennis and she can play it well. She often plays tennis with her friends on Thursday afternoon. She also likes singing and dancing, and she can sing many English and Chinese songs. So she joins the school music club. The students in this club often have a party on Friday afternoon. She has free time at weekends and she likes to watch Singer(《歌手》). She wants to be a good singer.
Do you want to make friends with her? Please email her at Amy1258@sina.com.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】11. Where is Amy from?

【 】12. Amy often plays tennis on
A. Monday afternoon
B. Thursday afternoon
C. Friday afternoon
D. weekends
【 】13. Amy is in the school
A. English B. sports C. music D. chess
【 】14. Jenny wants to make friends with Amy. She can
A. email her at Amy1258@sina.com
B. join the music club
C. play tennis with her
D. study in Rizhao
【 】15. Which of the following is TRUE?
A. Amy studies in Beijing now.
B. Amy often has a party on Thursday.
C. Amy doesn’t like Singer.
D. Amy wants to be a singer.
Amy is my good friend. She is from New York and she is thirteen years old. Now she studies in Rizhao, Shandong.
She likes playing tennis and she can play it well. She often plays tennis with her friends on Thursday afternoon. She also likes singing and dancing, and she can sing many English and Chinese songs. So she joins the school music club. The students in this club often have a party on Friday afternoon. She has free time at weekends and she likes to watch Singer(《歌手》). She wants to be a good singer.
Do you want to make friends with her? Please email her at Amy1258@sina.com.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】11. Where is Amy from?
【 】12. Amy often plays tennis on
B
.A. Monday afternoon
B. Thursday afternoon
C. Friday afternoon
D. weekends
【 】13. Amy is in the school
C
club.A. English B. sports C. music D. chess
【 】14. Jenny wants to make friends with Amy. She can
A
.A. email her at Amy1258@sina.com
B. join the music club
C. play tennis with her
D. study in Rizhao
【 】15. Which of the following is TRUE?
A. Amy studies in Beijing now.
B. Amy often has a party on Thursday.
C. Amy doesn’t like Singer.
D. Amy wants to be a singer.
答案:
11.D【解析】细节理解题。根据材料中的“She is from New York...”可知,Amy来自纽约。纽约是美国的城市,所以Amy来自美国。故选D。
12.B【解析】细节理解题。根据材料中的“She often plays tennis with her friends on Thursday afternoon”可知,Amy经常在周四下午打网球。故选B。
13.C【解析】细节理解题。根据材料中的“So she joins the school music club”可知,Amy加入了学校音乐俱乐部。故选C。
14.A【解析】细节理解题。根据材料中的“Please email her at Amy1258@sina.com”可知,可以发Amy1258@sina.com邮箱跟Amy联系。故选A。
15.D【解析】细节理解题。根据材料中的“She wants to be a good singer”可知,Amy想成为一名好歌手。故选D。
12.B【解析】细节理解题。根据材料中的“She often plays tennis with her friends on Thursday afternoon”可知,Amy经常在周四下午打网球。故选B。
13.C【解析】细节理解题。根据材料中的“So she joins the school music club”可知,Amy加入了学校音乐俱乐部。故选C。
14.A【解析】细节理解题。根据材料中的“Please email her at Amy1258@sina.com”可知,可以发Amy1258@sina.com邮箱跟Amy联系。故选A。
15.D【解析】细节理解题。根据材料中的“She wants to be a good singer”可知,Amy想成为一名好歌手。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看