2025年全程测评试卷七年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
四、语篇填空(15 分)
第一节
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
at work parent Amy have love grade cousin old different
Look 1 the picture. This is 2 family tree. Come and see the family,please. Sam and Helen are her 3,and Amy is their daughter. They are teachers. They 4 in the same school. John is Amy’s uncle. He 5 two kids. They are David and Susan. They are Amy’s 6. David and Amy are eleven years 7. They are in the same 8 but 9 classes. Sam teaches them English. Students 10 Sam very much.
1.
6.
第一节
阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
at work parent Amy have love grade cousin old different
Look 1 the picture. This is 2 family tree. Come and see the family,please. Sam and Helen are her 3,and Amy is their daughter. They are teachers. They 4 in the same school. John is Amy’s uncle. He 5 two kids. They are David and Susan. They are Amy’s 6. David and Amy are eleven years 7. They are in the same 8 but 9 classes. Sam teaches them English. Students 10 Sam very much.
1.
at
2. Amy's
3. parents
4. work
5. has
6.
cousins
7. old
8. grade
9. different
10. love
答案:
第一节
1.at 2.Amy's 3.parents 4.work 5.has 6.cousins 7.old 8.grade 9.different 10.love
1.at 2.Amy's 3.parents 4.work 5.has 6.cousins 7.old 8.grade 9.different 10.love
第二节
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
My name is Betty. I am twelve. I have some friends. We are middle school students. This 11 my new classroom. In the classroom you can see many desks and chairs. A blackboard,a clock and a map of China are 12 the wall. On a desk you can see some pencils. The red one is mine (我的). The green one is Mike’s. Kate’s pencil isn’t there. Her 13 is in her backpack.
Look! You can 14 a ball under the desk. That’s Kate’s desk. The ball is Kate’s,too. This is my desk. You can see some books 15 it.
11.
阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。
My name is Betty. I am twelve. I have some friends. We are middle school students. This 11 my new classroom. In the classroom you can see many desks and chairs. A blackboard,a clock and a map of China are 12 the wall. On a desk you can see some pencils. The red one is mine (我的). The green one is Mike’s. Kate’s pencil isn’t there. Her 13 is in her backpack.
Look! You can 14 a ball under the desk. That’s Kate’s desk. The ball is Kate’s,too. This is my desk. You can see some books 15 it.
11.
is
12. on
13. pencil
14. see
15. on
答案:
第二节
11.is 12.on 13.pencil 14.see 15.on
11.is 12.on 13.pencil 14.see 15.on
查看更多完整答案,请扫码查看