2025年全程测评试卷七年级英语上册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年全程测评试卷七年级英语上册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
B
My name is Mary. This is my family tree. These are my parents. Their names are Bill and Grace Brown. Those are my grandparents. Their names are Henry and Linda Brown. This is my uncle. His name is John. That boy is my brother. His name is Tony. This is Susan. She is my uncle’s daughter.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】6. Mary’s brother is
A. Henry
B. John
C. Tony
D. Bill
【 】7. Bill is John’s
A. father
B. brother
C. uncle
D. son
【 】8. Henry is Susan’s
A. father
B. grandfather
C. uncle
D. grandmother
【 】9. Grace is Susan’s
A. sister
B. mother
C. aunt
D. grandmother
【 】10. Tony and Mary are Susan’s
A. brothers
B. sisters
C. cousins
D. friends
My name is Mary. This is my family tree. These are my parents. Their names are Bill and Grace Brown. Those are my grandparents. Their names are Henry and Linda Brown. This is my uncle. His name is John. That boy is my brother. His name is Tony. This is Susan. She is my uncle’s daughter.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】6. Mary’s brother is
C
.A. Henry
B. John
C. Tony
D. Bill
【 】7. Bill is John’s
B
.A. father
B. brother
C. uncle
D. son
【 】8. Henry is Susan’s
B
.A. father
B. grandfather
C. uncle
D. grandmother
【 】9. Grace is Susan’s
C
.A. sister
B. mother
C. aunt
D. grandmother
【 】10. Tony and Mary are Susan’s
C
.A. brothers
B. sisters
C. cousins
D. friends
答案:
6.C【解析】细节理解题。根据材料中的“That boy is my brother.His name is Tony”可知,Mary的弟弟是Tony。故选C。
7.B【解析】细节理解题。根据材料中的“These are my parents.Their names are Bill and Grace Brown”可知,Bill是Mary的爸爸。根据材料中“This is my uncle.His name is John”可知,John是Mary的叔叔,因此Bill和John是兄弟。故选B。
8.B【解析】细节理解题。根据材料中的“Those are my grandparents.Their names are Henry and Linda Brown”和“This is Susan.She is my uncle’s daughter”可知,Henry是Mary的祖父,Susan是Mary叔叔家的孩子,所以Henry也是Susan的祖父。故选B。
9.C【解析】细节理解题。根据材料中的“These are my parents.Their names are Bill and Grace Brown”和“This is Susan.She is my uncle’s daughter”可知,Grace是Mary的妈妈,所以是Susan的伯母。故选C。
10.C【解析】细节理解题。根据Susan是叔叔家的孩子,所以Tony和Mary是Susan的堂兄弟姐妹。故选C。
7.B【解析】细节理解题。根据材料中的“These are my parents.Their names are Bill and Grace Brown”可知,Bill是Mary的爸爸。根据材料中“This is my uncle.His name is John”可知,John是Mary的叔叔,因此Bill和John是兄弟。故选B。
8.B【解析】细节理解题。根据材料中的“Those are my grandparents.Their names are Henry and Linda Brown”和“This is Susan.She is my uncle’s daughter”可知,Henry是Mary的祖父,Susan是Mary叔叔家的孩子,所以Henry也是Susan的祖父。故选B。
9.C【解析】细节理解题。根据材料中的“These are my parents.Their names are Bill and Grace Brown”和“This is Susan.She is my uncle’s daughter”可知,Grace是Mary的妈妈,所以是Susan的伯母。故选C。
10.C【解析】细节理解题。根据Susan是叔叔家的孩子,所以Tony和Mary是Susan的堂兄弟姐妹。故选C。
C
Look at the picture. This is our school. There are five buildings in our school. There are thirty-two classrooms in the teaching building. Our gym is behind the teaching building. The teachers’ offices are in the office building. Our library building is next to the office building. There are many books and magazines (杂志) in the library. Is the library building next to the science lab building? No,it’s in front of it. There are seven labs in it. Behind the science lab is the dining hall. In the dining hall there are many tables and chairs. We have meals (吃饭) there. Welcome to our school.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】11. Our school has
A. 2
B. 3
C. 5
D. 8
【 】12. The teaching building is
A. behind
B. in the front of
C. in front of
D. next to
【 】13. The library building is
A. next to
B. behind
C. across from
D. in front of
【 】14. The library building is in front of
A. the teaching building
B. the gym
C. the science lab building
D. the office building
【 】15. The students have meals in
A. the dining hall
B. the library
C. the science lab
D. the offices
Look at the picture. This is our school. There are five buildings in our school. There are thirty-two classrooms in the teaching building. Our gym is behind the teaching building. The teachers’ offices are in the office building. Our library building is next to the office building. There are many books and magazines (杂志) in the library. Is the library building next to the science lab building? No,it’s in front of it. There are seven labs in it. Behind the science lab is the dining hall. In the dining hall there are many tables and chairs. We have meals (吃饭) there. Welcome to our school.
根据材料内容选择最佳答案。
【 】11. Our school has
C
buildings.A. 2
B. 3
C. 5
D. 8
【 】12. The teaching building is
C
the gym.A. behind
B. in the front of
C. in front of
D. next to
【 】13. The library building is
A
the office building.A. next to
B. behind
C. across from
D. in front of
【 】14. The library building is in front of
C
.A. the teaching building
B. the gym
C. the science lab building
D. the office building
【 】15. The students have meals in
A
.A. the dining hall
B. the library
C. the science lab
D. the offices
答案:
11.C【解析】细节理解题。根据材料中的“There are five buildings in our school”可知,学校有五栋楼。故选C。
12.C【解析】细节理解题。根据材料中的“Our gym is behind the teaching building”可知,我们的健身房在教学楼的后面,说明教学楼在健身房的前面。故选C。
13.A【解析】细节理解题。根据材料中的“Our library building is next to the office building”可知,我们图书馆大楼在办公楼的旁边。故选A。
14.C【解析】细节理解题。根据材料中的“Is the library building next to the science lab building?No,it’s in front of it”可知,图书馆大楼在实验室大楼的前面。故选C。
15.A【解析】细节理解题。根据材料中的“In the dining hall there are many tables and chairs.We have meals(吃饭)there”可知,我们可以在餐厅吃饭。故选A。
12.C【解析】细节理解题。根据材料中的“Our gym is behind the teaching building”可知,我们的健身房在教学楼的后面,说明教学楼在健身房的前面。故选C。
13.A【解析】细节理解题。根据材料中的“Our library building is next to the office building”可知,我们图书馆大楼在办公楼的旁边。故选A。
14.C【解析】细节理解题。根据材料中的“Is the library building next to the science lab building?No,it’s in front of it”可知,图书馆大楼在实验室大楼的前面。故选C。
15.A【解析】细节理解题。根据材料中的“In the dining hall there are many tables and chairs.We have meals(吃饭)there”可知,我们可以在餐厅吃饭。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看