2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
(
A.Do you like flying a kite?
B.Does Peter like flying a kite?
B
)43.你想知道 Peter 是否喜欢放风筝,你会这样问 Mary:_A.Do you like flying a kite?
B.Does Peter like flying a kite?
答案:
43.B
(
A.You're a primary school student.
B.I'm a primary school student.
B
)44.你想要跟别人介绍自己,你可以说:_A.You're a primary school student.
B.I'm a primary school student.
答案:
44.B
(
A.Where do you study now?
B.Can you tell me more about your life?
B
)45.你想让你的朋友告诉你更多关于他的生活情况,你可以说:_A.Where do you study now?
B.Can you tell me more about your life?
答案:
45.B
(
A.What's her name?
B.What's his name?
A
)46.你想知道你同学的妹妹叫什么名字,你可以这样说:_A.What's her name?
B.What's his name?
答案:
46.A
(
A.Nice to see you again.
B.I'm OK.
A
)47.当你再次见到你的好朋友时,你会说:_A.Nice to see you again.
B.I'm OK.
答案:
47.A
(
A.Is this your schoolbag?
B.Is that your schoolbag?
A
)48.你想问他人“这是你的书包吗”,你可以这样说:_A.Is this your schoolbag?
B.Is that your schoolbag?
答案:
48.A
(
A.What do you do?
B.What do you want to be in the future?
B
)49.你想知道你的朋友将来想成为什么,你该这样问:_A.What do you do?
B.What do you want to be in the future?
答案:
49.B
(
A.Where does your mother work?
B.Is your mother a teacher?
A
)50.你想知道同学的妈妈在哪里工作,你可以这样问:_A.Where does your mother work?
B.Is your mother a teacher?
答案:
50.A
四、阅读下面短文,用所给的单词填空。每空一词,每词只用一次。
A

Look at today's newspaper. Wow! A policeman. He's my uncle. He _51_ great in his uniform. He often _52_ people in his work. He's a _53_ policeman. My aunt is a _54_. I want to be a _55_ in the future!
51.
A
Look at today's newspaper. Wow! A policeman. He's my uncle. He _51_ great in his uniform. He often _52_ people in his work. He's a _53_ policeman. My aunt is a _54_. I want to be a _55_ in the future!
51.
E
_ 52.D
_ 53.A
_ 54.C
_ 55.B
_
答案:
A 51.E 52.D 53.A 54.C 55.B
B

I'm Amy. I'm from _56_. I'm twelve. There are _57_ people in my family. They are my grandfather,my grandmother,my father,my mother,my brother and I. My father works in the City _58_. My mother works in a _59_. We are a _60_ family.
56.
I'm Amy. I'm from _56_. I'm twelve. There are _57_ people in my family. They are my grandfather,my grandmother,my father,my mother,my brother and I. My father works in the City _58_. My mother works in a _59_. We are a _60_ family.
56.
E
_ 57.A
_ 58.B
_ 59.D
_ 60.C
_
答案:
B 56.E 57.A 58.B 59.D 60.C
A
Hello,boys and girls. My name's Peter. I have a new friend. His name is Mike. He's a student. He's twelve. He likes to play computer games. And we like to play football after school. His father is a policeman. He is tall. He likes to play basketball. Mike's mother is a nurse. She likes to watch TV and read books. Mike likes to eat noodles. He has a happy family.
根据短文内容,判断句子正误。(正确的写“T”,错误的写“F”)
(
(
(
(
(
Hello,boys and girls. My name's Peter. I have a new friend. His name is Mike. He's a student. He's twelve. He likes to play computer games. And we like to play football after school. His father is a policeman. He is tall. He likes to play basketball. Mike's mother is a nurse. She likes to watch TV and read books. Mike likes to eat noodles. He has a happy family.
根据短文内容,判断句子正误。(正确的写“T”,错误的写“F”)
(
F
)61. Mike is eleven.(
F
)62. Mike's father likes to play football.(
F
)63. Mike's mother likes to go shopping.(
T
)64. Mike likes to play computer games and eat noodles.(
T
)65. Mike is Peter's new friend. He has a happy family.
答案:
61.F 62.F 63.F 64.T 65.T
查看更多完整答案,请扫码查看