2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版》

B
Miss Gao is our teacher. She likes to tell us about her weekends. She usually gets up early on Saturday. She does some exercise in the garden for about half an hour, then she has her breakfast. She doesn't do housework in the morning. She often walks her dog for about two hours in the park. The dog runs and jumps happily.
She has lunch at a small restaurant near her home. She doesn't take a bus home. She enjoys walking down the street and saying hello to her neighbours. In the afternoon, she cleans her house. She often cooks dinner for herself. Then she watches TV. She enjoys her weekends very much.
根据短文内容,选择正确答案。(将正确答案的序号填入题前括号内)
(
D
)1. Miss Gao does some exercise ________ for about half an hour.
A. in the park B. in the street C. at school D. in the garden
(
C
)2. She often walks her dog for about ________.
A. half an hour B. an hour C. two hours D. three hours
(
B
)3. After her lunch, how does she go home?
A. By bike. B. On foot. C. By taxi. D. By bus.
(
C
)4. She cleans her house ________.
A. in the morning B. in the evening C. in the afternoon D. at night
(
B
)5. She often ________ for herself.
A. reads a story B. cooks dinner
C. washes clothes D. buys some food
答案: Ⅸ.B 1~5 DCBCB 1.根据第一段第四句可知,她在花园里锻炼身体。 2.根据第一段第六句可知,她经常遛狗大约两个小时。 3.根据第二段第三句可知,她午饭后步行回家。 4.根据第二段第四句可知,她在下午打扫房子。 5.根据第二段倒数第三句可知,她经常给自己做晚餐。
Ⅹ. 情景选择。将符合题意的句子选项,填入题前括号内。
(
A
)1. 你想问 Mr Green 是做什么工作的,你可以对他说:________
A. What do you do? B. What's this?
(
B
)2. 你想知道那本字典是谁的,你应该这样问:________
A. Is this her dictionary? B. Whose dictionary is that?
(
A
)3. 你问 Mike 在哪里工作,你可以这样对他说:________
A. Where do you work? B. Where are you from?
(
A
)4. 你想告诉大家那个男孩又高又瘦,你可以这样表达:________
A. That boy is tall and thin. B. That boy is tall and fat.
(
B
)5. 你想知道现在几点了,你可以这样问:________
A. What day is it? B. What time is it?
答案: Ⅹ.1~5 ABAAB

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭