2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班提优训练五年级英语上册人教精通版》

Ⅶ. 句型转换。
1. Is this your pencil? (作否定回答)
No
,
it
isn't
.
2. Does Kate work in a school? (作肯定回答)
Yes
, she
does
.
3. That is a pear. (改为一般疑问句)
Is
that
a pear?
4. That woman is Gao Wei's aunt. (对画线部分提问)
Who
is that woman?
5. Where are you from? (改为同义句)
Where
do
you
come
from?
答案: Ⅶ.1.No, it isn’t. 2.Yes, does 3.Is that 4.Who 5.do, come 1.问句意为“这是你的铅笔吗”,此句是Is开头的一般疑问句,否定回答是“No, it isn’t.”。 2.问句意为“凯特在学校工作吗”,此句是Does开头的一般疑问句,肯定回答是“Yes,主语+does.”。 3.句意“那是一个梨”,此句是That is开头的一般现在时的陈述句,改为一般疑问句时,将Is放于句首。 4.画线部分是人物,对人物提问用who。 5.“be from...”的同义短语为“come from...”,主语是you,助动词用do。
Ⅷ. 连词组句。
1. my, is, new, she, friend (.)
She is my new friend.

2. company, my, is, a, big, manager, in, a, father (.)
My father is a manager in a big company.

3. all, we, the, animals, made (.)
We made all the animals.

4. strawberry, would, some, like, ice cream, you (?)
Would you like some strawberry ice cream?

5. dress, make, you, a, for, can, me (?)
Can you make a dress for me?
答案: Ⅷ.1.She is my new friend. 2.My father is a manager in a big company. 3.We made all the animals. 4.Would you like some strawberry ice cream? 5.Can you make a dress for me?
A
A little boy comes to a new city with his parents. His name is Jim. He's very naughty.
It is his first day to school. The school isn't far from his home, so he goes on foot. When he reaches school, he meets his new teacher. And he sits down with the other pupils. The teacher says, “Good morning, children. The first exercise today is a composition. The subject of the composition is My Family.” “Your family? I don't know your family. How can I write this composition?” asks Jim. All his classmates laugh. His teacher is very angry.
根据短文内容,判断句子正误。(正确的打“√”,错误的打“×”)
(
)1. Jim is naughty.
(
×
)2. His home is far from the school.
(
×
)3. Jim goes to school by bike.
(
)4. The teacher wants the pupils to write a composition.
(
×
)5. All his classmates are angry.
答案: Ⅸ.A 1~5 √××√× 1.根据文中“He’s very naughty.”可知,Jim很淘气。本题正确。 2.根据文中“The school isn’t far from his home”可知,Jim的家离学校不远。本题错误。 3.根据文中“The school isn’t far from his home, so he goes on foot.”可知,Jim走路去上学。本题错误。 4.根据文中“The first exercise today is a composition.”可知,老师想让同学们写一篇作文。本题正确。 5.根据文中“His teacher is very angry.”可知,是Jim的老师很生气。本题错误。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭