2025年绩优课堂高效提升满分备考七年级英语上册冀教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年绩优课堂高效提升满分备考七年级英语上册冀教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年绩优课堂高效提升满分备考七年级英语上册冀教版》

Ⅴ. 阅读理解
Mrs Brown has two grandchildren. They live near her house. They visit her house every day after school. She is very good at making things. One day she makes some beautiful dolls and gives them to her grandchildren to play with.
The grandchildren want some pet(宠物)rabbits, and Mrs Brown says she can make a hutch to keep them in. The children go to ask their parents.
“Can we please have some pet rabbits?” they ask. “Grandma will make a hutch for them.”
The father and mother talk about it. They tell the children they can have two rabbits and that they must put them in the hutch.
Mrs Brown goes to a shop and buys wood, paint and nails(钉子). She works all day when the children are at school. After school they come to watch and help. The next day, Mrs Brown finishes the hutch and paints it. Then she thinks how to get it to the children. It is too big to put into her car.
“I know,” she says. “I'll put it on the wheelbarrow(手推车)and wheel it there. It's not far.”
On the way to the children's house, a man sees her and asks, “That's very nice. Do you make it yourself?”
“Yes,” she says happily. “I make it for my grandchildren.”
“Really? For your grandchildren?” he says. “Er... I thought... it was for rabbits!”
(
B
)27. The grandmother does very well in ____.
A. telling stories
B. making things
C. doing housework
D. cooking food
(
A
)28. The underlined word “hutch” in Paragraph 2 means “____”.
A. house
B. dress
C. toy
D. bed
(
D
)29. What can we know from the story?
A. Mrs Brown likes playing with her pet rabbits.
B. The parents make beautiful dolls for their children.
C. The pet rabbits can move around everywhere.
D. The hutch is for the grandchildren's pet rabbits.
答案: V.27-29 BAD
Ⅵ. 根据阅读理解,完成下面的思维导图

 Mrs Brown 32.
makes
some beautiful dolls for her grandchildren one day. 
How does Mrs Brown make a hutch: 
(1) She goes to a shop and buys wood, paint and nails. 
(2) She works 33.
all day
when the children are at school. 
(3) She finishes the hutch and 34.
paints
it the next day. 
答案: Ⅵ.30.near 31.visit 32.makes 33.all day 34.paints

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭